• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

muhabbet kusu ayagina noldu

justfeel06

Yeni Üye
herkese hayırlı günler yeni katildim. 1 haftadir yavru muhabbet kuşu besliyorum hic problem yokken sevelim diye aldigimizda ayaginin topalladigini hic basmadigini farkettik hic bir ise yaramayan fakultenin veteriner bölümüne götürdüm yarin gel cerrahi yada alçı karar verirler diye geri yolladi (4 saat sira bekledim ) biri diyor ayagi kirik, biri diyor incinmis biri diyor veterinere götürme birak kendi iyileşir yem suyu aşağı koy biri sar diyor yardimci olurmusunuz Ekli dosyayı görüntüle 13033Ekli dosyayı görüntüle 13034

Bahar Y.

Müdavim
Elinize alın eğer tepki varsa ayakta ne sarıya ne alçıya gerek var, tepki varsa terramycin krem yeterli olur

justfeel06

Yeni Üye
allh razi olsun içimi rahatlattin ben daha önce bukadar sevmemistim hic bi kusu çünkü fazla beslemedik topalladikca icim aciyor yem yemesinde sorun yok keyifsiz ama yarjn hemen o kremi alip surucem tsk ederm

Bahar Y.

Müdavim
Rica ederim ama önce elinize alıp o ayağıyla ittirip ittirmediğine bakmanız gerekiyor, ittirmiyorsa kırık vardır, tülü çıkarın bence hiç gerek yok incinmelere sebebiyet veriyor

justfeel06

Yeni Üye
tülü çıkardık fotoğraf ilk incindigi günden , ayagini hafif cekiyorum kendine dogru geri cekiyor

justfeel06

Yeni Üye
annem farketti söyledi eve geldimizden beri kuş ayaga kalkmiyoe hic boyle duruyo surunuyor diger ayağına da mi oldu anlamadim ki cok uzulmeye basladim iyice yarın baska bi veterineremi gotursemEkli dosyayı görüntüle 13039

Bahar Y.

Müdavim
Dışarıya çıkarmayın bu süreçte, ayağından dolayı öyledir diye tahmin ediyorum ama kırık olmadığından emin miyiz? İttiriyor değil mi elinizi

justfeel06

Yeni Üye
bacagini kendime doğru cekince oda kendine cekiyor evet

justfeel06

Yeni Üye
ama niye ayaga kalkmiyor kalkiyordu öbür sağlam ayagina da basmiyor

Bahar Y.

Müdavim
Tünektedemi diğer ayak sıkıntılı şuan?

justfeel06

Yeni Üye
tünek cikmiyor sabah bile tek ayakla cikiyordu simdi nereye koysak sürünüyor ayagabile kalkmiyor yarina kadar yaşarsa tekrar veteriner goturucem :(

Üst Alt