• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu Acil yardım lütfen

Shule

Yeni Üye
@Şeyhmus BAKIR son durumu bu halde ,
Gırtlağına mama kitini veremedim almıyor bende şiringayla yumurta sarısı ve bisküvi ve probiyotik ile besliyorum şuan ,ölmemesi için ne yapabilirim.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Gırtlağına mama kitini veremedim almıyor bende şiringayla yumurta sarısı ve bisküvi ve probiyotik ile besliyorum şuan ,ölmemesi için ne yapabilirim.
Yani ölmemesi için elinizden gelen kursaktan kaliteli bir mama ile beslemek ve Antibiyotik vermek ayrıca probiyotik 👍 iyi bir kanatlı uzmanı yok mu orda 😔 İstanbulda olsaydınız ben yardımcı olurdum kanlı ishal olmuş ciddi bir durum

19.merttt

Müdavim
Kuşun durumu çok kötü gözüküyor içim acıdı ama inşallah duzelicek Şehmus abinin dediklerini yaparsaniz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Arkadaşlar kuşla ilgileniyorum Şule hanım aradı beni ne yapması gerektiğini anlattım şuan besleme maması ve aparatı temin ediyor.daha önce bir kez ölümden dondurmus inşallah yine kurtaracak kuşunu 🙏

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Arkadaşlar kuşla ilgileniyorum Şule hanım aradı beni ne yapması gerektiğini anlattım şuan besleme maması ve aparatı temin ediyor.daha önce bir kez ölümden dondurmus inşallah yine kurtaracak kuşunu 🙏
Çok sağol abi. Allahın izniyle kurtulur inşallah.

vedatguness3535

Yeni Üye
Banada yardım edebilirmisiniz cevap verirseniz ne olduğunu söylerim lütfen kuşum için çok korkuyorum