• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Muhabbet kuşu 3 gün 2 gece yalnız kalabilir mi

andevichos

Yeni Üye
Erkek muhabbet kuşum neredeyse 6 yaşında, daha önce 2 gün 1 gece, 1 gün, 1 gün 1 gece, 2 gün 2 gece gibi sürelerde yalnız kalmıştı, şimdi de yarın (salı) sabah erken (6 gibi) gidip perşembe akşam dönmeyi planlıyoruz 2 suluk ve 1 dolu yemlik koyuyordum ben normalde bir öneriniz ya da uyarınız varsa memnun olurum teşekkürler

Furkan82828282

Müdavim
Erkek muhabbet kuşum neredeyse 6 yaşında, daha önce 2 gün 1 gece, 1 gün, 1 gün 1 gece, 2 gün 2 gece gibi sürelerde yalnız kalmıştı, şimdi de yarın (salı) sabah erken (6 gibi) gidip perşembe akşam dönmeyi planlıyoruz 2 suluk ve 1 dolu yemlik koyuyordum ben normalde bir öneriniz ya da uyarınız varsa memnun olurum teşekkürler
Sürekli dışarıda duran bir kuş değilse birşey olmaz bence yemini suyunu değiştir sabah çıkmadan bence sorun olma

perfectr

Aktif Üye
Üflemeli yemlikse bir yemlik yetmeyebilir. Kafesine daldarı da asın.

andevichos

Yeni Üye
Evet sürekli dışarda duran bi kuş değil, daldarımız yok, ikinci yemliği bayadır kullanmadık onu da yıkadım yarın takarım ikinci suluğu zaten takıyoruz her yalnız kaldığında

Üst Alt