• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşu 2. yumurtasını yumurtlamadı

Rayus

Paylaşımcı
Erkekse ayırmasam çift olurlar mı ilerde yoksa onlara da eş almak zorunda kalıcam birde cinslerini hiç bilmiyorum hepsinin cinsi aynı mı
Cinsiyetten yaştan bira zavallım ama cinsten anlamıyorum

Blue

Aktif Üye
Kardeşler çiftleştirilmemeli, eğer eş alma seçeneğiniz varsa eş alın, yoksada anne babası olmayan kuşların yavrularından eş yapabilirsiniz
O zaman kardeşleri ayrı kafeslere mi koyayım ya da ne zaman ayırayım çiftleşmesinler

Blue

Aktif Üye
Henüz küçükler şimdilik dursunlar sorun olmaz, maşallah çok güzeller hepsi :)
Çok teşekkürler yardımlarınız için biraz gürültücüler ama çok güzeller kıyıp kimseye de veremiyorum hepsi yavrularsa 2 sene içinde bir odayı onlara vermek zorunda kalıcam galiba çok ayrı bir sevgi bunlar çocuklar içinde hem sorumluluk hem de hayvanlara sevgi ve saygıyı öğrenmeleri çok ayrı bir mutluluk

Bahar Y.

Müdavim
Çok teşekkürler yardımlarınız için biraz gürültücüler ama çok güzeller kıyıp kimseye de veremiyorum hepsi yavrularsa 2 sene içinde bir odayı onlara vermek zorunda kalıcam galiba çok ayrı bir sevgi bunlar çocuklar içinde hem sorumluluk hem de hayvanlara sevgi ve saygıyı öğrenmeleri çok ayrı bir mutluluk
Kesinlikle katılıyorum 👍 sağlıkla yaşasınlar

Üst Alt