• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşlarına kilo aldırma sorunsalı

mert10

Aktif Üye
Zayıf değiller sıkıntı yok mâşâallâh, dış parazit damlası uygulayın tam zamanı,
Vilmectin, zimec avromec yada baymec bunlardan birini temin edin lütfen
Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 15 gün sonra tekrar uygulayın 3-4 ay sonra tekrarlayın
Üreme dönemi sıkıntı yaşamazsınız
Tamamdır hocam teşekkür ediyorum ☺sağolun

mert10

Aktif Üye
Öğrenmelerine bağlı, ilgi sevgi ve sabır💓 bol bol sabahın ilk saatlerinde daha etkili olur15 dk yeterli, mırıldanırlar bıcır bıcır sonra çözer, tabi sizde kulağına söyleyin, gözlerini izleyin 😊💓
Pekala buna dikkat ederim👍teşekkür ediyorum

reverse

Aktif Üye
Ensesine 1 damla damlatın ve masaj yapın 15 gün sonra tekrar uygulayın 3-4 ay sonra tekrarlayın
Merhaba, konu başlığıyla alakası yok ama bu gibi mesajları forumda daha önce de okumuştum. Dış parazit damlası herhangi bir sorun yokken de bir önlem olarak uygulamak mı gerekiyor?
Bende bir forpus var şu anda ilk tüyünden çıkıyor gibi. 45-50 günlük iken sahiplendiğimizi biliyoruz ve bugüne kadar hiç öyle bir uygulama yapmadım.

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Merhaba, konu başlığıyla alakası yok ama bu gibi mesajları forumda daha önce de okumuştum. Dış parazit damlası herhangi bir sorun yokken de bir önlem olarak uygulamak mı gerekiyor?
Bende bir forpus var şu anda ilk tüyünden çıkıyor gibi. 45-50 günlük iken sahiplendiğimizi biliyoruz ve bugüne kadar hiç öyle bir uygulama yapmadım.
Merhaba, zaten dış parazit sorun yok iken uygulanmalı önlem amaçlı. Bizim aşı olmamız gibi düşünün. Demet ablanın yazdığı gibi uygulayabilirsiniz.

mert10

Aktif Üye
Hocam bu ilaçlardan birini nerden temin edebilirim internette bulamadım, veterinerden mi eczaneden mi almam lazım yoksa internette var mı

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hocam bu ilaçlardan birini nerden temin edebilirim internette bulamadım, veterinerden mi eczaneden mi almam lazım yoksa internette var mı
Veterinerlere sorabilirsiniz eğer olmaz ise mamaist whatsapp hattından Şehmus hocamızla iletişime geçin ☺

Üst Alt