• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Muhabbet kuşlarımın cinsiyetlerini nasıl öğrenebilirim

Kıymet

Yeni Üye
2 adet muhabbet kuşum var fakat cinsiyetlerini bilmiyorum aynı kafeste yaşıyorlar ve birbirlerini seviyorlar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tam önden cerelerini ekleyin. bu fotoğraflarda Bana ikiside dişi gibi geldi.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
@Kıymet cere beyazlığı var. İki dişi gibi. Ama önden net şekilde tekrardan fotoğraf bekliyoruz.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
hocam bana erkek gibi geldi ikiside
Konu sahibi daha net foto paylaşsa daha doğru yorum yaparız. Siz cere rengi morumsu olduğu için erkek dediniz sanırım. İhtimal dahilinde tabi. Cere beyazlığı da var dişi gibi de duruyor. Şuan net bir şey söylemek yanıltır. Yeni foto lazım.

Kıymet

Yeni Üye
Konu sahibi daha net foto paylaşsa daha doğru yorum yaparız. Siz cere rengi morumsu olduğu için erkek dediniz sanırım. İhtimal dahilinde tabi. Cere beyazlığı da var dişi gibi de duruyor. Şuan net bir şey söylemek yanıltır. Yeni foto lazım.

ThorOps

Furkan
evet ben 2sinide Pembe gördüğüm için dedim o beyazlıları fark etmemişim

Üst Alt