• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Muhabbet kuşları ile cennet papağanï birlikte yaşayabilir mi ?

zynpp.

Paylaşımcı
Merhaba muhabbet kuşum var ikiside erkek yanlarina birde cennet papağanï alsam birlikte aynı oda içerisinde yasayabilirler mi ? Kuslarım bir tek gece uyurken kafese giriyor.

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba muhabbet kuşum var ikiside erkek yanlarina birde cennet papağanï alsam birlikte aynı oda içerisinde yasayabilirler mi ? Kuslarım bir tek gece uyurken kafese giriyor.
Cennet veya sevda papağanının gagası çok kuvvetli kafes dışında birlikte olmamalılar anlamayıp ayağını ısırırsa ya büyük yara bırakır hatta parmağını veya tırnağını tek ısırıkta koparabilirler

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba aynı oda içinde birbirlerini görüyorlar, hatta sultan papağanı da var fakat ayrı kafeste ler,
Oda içinde özgürce uçarken sultan ve muhabbetleri kafesleri ile dışarı alıyorum, diğer Cennetlerim in üzerini örtüyorum, benim kızlarım onlara dahi rahat vermiyor, ancak bu şekilde tavsiye edebilirim
Sultan papağanım yavruyken kafese kondu ve bir anda parmağını yakaladı bende yanındaydım, deriyi söktü aldı😔onada tecrübe banada ders oldu😔

Üst Alt