• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşları için hangi bitkiler zararlı?

şahgaga

Yeni Üye
Merhaba,
Evimizde çokça çiçekler var ama bazıları dostlarımız için zararlı. Ama hangileri bilemiyorum.

Örneğin beni evimde,
  • Spatıfılyum
  • Çin para ağacı
  • Zebra kaktüsü
gibi çeşitli çiçekler var. Ve bazen yemeye çalışıyor, hemen kaldırıyorum. Bu çiçekler zararlı mı? Başka bildiğiniz zararlı bitkiler nelerdir?

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Kaktüs ve suculent türleri zararlı oluyor ... diğer ağaç bonsai türünde galiba oda türüne göre değişir. söyledıgınızı bılmedıgım ııcn yorum yapamayacagım.

Boncukkuş12345

Yeni Üye
Merhaba. Aloeveranın jelininfaydalı olduğunu biliyorum.benim evimde leş kaktüs denilen bir bitki var, boncuğum geçen yıl biraz tırtıklamış. Zehirlendi. Çok zor toparladık. Yeşillik sevdikleri için yeşil olan hersey onlar için ilgi çekici. Dikkatli olmakta fayda var. İnstangramda @kusveterineri Burak hocamın hesabına Bi bakmanızı tavsiye ederim.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba,
Evimizde çokça çiçekler var ama bazıları dostlarımız için zararlı. Ama hangileri bilemiyorum.

Örneğin beni evimde,
  • Spatıfılyum
  • Çin para ağacı
  • Zebra kaktüsü
gibi çeşitli çiçekler var. Ve bazen yemeye çalışıyor, hemen kaldırıyorum. Bu çiçekler zararlı mı? Başka bildiğiniz zararlı bitkiler nelerdir?
Merhaba zararlıdır Uzak durulması iyi olur 👍

Üst Alt