• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşları çok pasif

Omerft18

Paylaşımcı
Merhaba. Pikachu isimli erkek kuşuma 1-2 hafta kadar önce dişi aldım. Beklediğimden iyi anlaştılar. Dişi kuş zaten hep dişilerin arasında kalmış kızışmış bir kuş. İyi anlaşıyorlar kaşıma kusma var. Kuşları saldığımda vitrin üstünde birbirlerine kusma vs daha fazla gözüküyor. Ama cok pasifler. Sürekli oldukları yerde duruyorlar kafeste. Hiç kurlaşma kavga vs hiçbiri yok. Eski çiftim aksine çok aktifti. Bu durum beni şaşırtıyor. İkisi de oldukları yerde duruyorlar hiç hareketli değiller. Sağlıklılar da neden böyle olabilirler?

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
ikisi dişi olabilr mi?

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
cereleri yakın çekermisin?

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
cereleri net çekermisin bende acemiyim ne kadar fazla cere görürsem o kadar tecrübem olur

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
bu kızgın bir dişi lakin öbüründen BEN emin olamadım kardeşim

Omerft18

Paylaşımcı
bu kızgın bir dişi lakin öbüründen BEN emin olamadım kardeşim
Kimse olamıyor forumda daha önce yine başlık açtım. Kimse net cevap veremedi. İhtimalli olarak erkek denildi. Ben de erkek olduğunu düşünüyorum

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Kimse olamıyor forumda daha önce yine başlık açtım. Kimse net cevap veremedi. İhtimalli olarak erkek denildi. Ben de erkek olduğunu düşünüyorum
Peki dişi erkek ise ayırmayı denedin mi?

Omerft18

Paylaşımcı
Peki dişi erkek ise ayırmayı denedin mi?
Ayırmak için erken diye düşünüyorum. Zaten alalı 1-2 hafta oldu. İyice alışsınlar birbirlerine. Saldığımda gayet canlılar. Kafesteyken sürekli uyukluyorlar. Kafes yerinde mi bir sıkıntı var acaba diye düşündüm de açtım konuyu fakat siz beni biraz işkillendirdiniz 😂😂

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Ayırmak için erken diye düşünüyorum. Zaten alalı 1-2 hafta oldu. İyice alışsınlar birbirlerine. Saldığımda gayet canlılar. Kafesteyken sürekli uyukluyorlar. Kafes yerinde mi bir sıkıntı var acaba diye düşündüm de açtım konuyu fakat siz beni biraz işkillendirdiniz 😂😂
estagfurullah bende acemiyim lakin ceredeki beyaz oranı fazla olunca öyle sandım

Omerft18

Paylaşımcı
Kuş erkek mutasyonu sebebiyle cere bu renk, fakat dişi gelir gelmez birleştirmişsiniz sanırım doğru mu
Gelir gelmez birleştirdim. Aslında ilk baş dişiyi başka bir kafese koydum. Erkek kuşum merak etti yaklaştı kafesine. Ben de birleştirdim anlaştılar da gayet.

Üst Alt