• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuluçka Dönemi Muhabbet KIZGINLIK YUMURTASI MI YOKSA DÖLLÜ YUMURTAMI

taha11

Yeni Üye
Muhabbet kuşum 2 gün önce ilk yumurtasını yaptı bugünde 2. Yı yapacak gibi ama kuşların eşleştıgını görmedim erkek acemi bir erkek 5 aylık dışının üstünde sadece tepinirken gördüm sizce ne kuşlar üst vasıf yakın show kuşlar

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Muhabbet kuşum 2 gün önce ilk yumurtasını yaptı bugünde 2. Yı yapacak gibi ama kuşların eşleştıgını görmedim erkek acemi bir erkek 5 aylık dışının üstünde sadece tepinirken gördüm sizce ne kuşlar üst vasıf yakın show kuşlar
5 aylık daha yavru bir dişiyi yuvalığı takıp üretime sokmanız hata olmuş. Döllü veya kızgınlık yerinizde olsam yuvayı bozar yumurtaları atardım. Üremek için çok küçük kuşunuz.

taha11

Yeni Üye
5 aylık daha yavru bir dişiyi yuvalığı takıp üretime sokmanız hata olmuş. Döllü veya kızgınlık yerinizde olsam yuvayı bozar yumurtaları atardım. Üremek için çok küçük kuşunuz.
Dışı 2023 lü erkek 5 aylık

taha11

Yeni Üye
Farketmez erkek bu durumda çok küçük. Daha kendisi yavruyken nasıl kusarak yavru beslemesini düşünüyorsunuz.? Yetişkin bir dişiye yetişkin bir erkek tercih edin.
Eminmisiniz bu konuda çünkü erkek dişiyi besliyo elimde 4 erkek birden var ve 4 ününde dişisi yumurtada bu dışı tek seferde 6 yavruya birden bakıyo ve erkegı olmese bende yapmazdım

taha11

Yeni Üye
Bu kuşlar yerli kuşlar gibi 200 300 lira deil şuan almaya kalksam 10 bin liradan aşşagı aynı ayar erkek alama

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bu kuşlar yerli kuşlar gibi 200 300 lira deil şuan almaya kalksam 10 bin liradan aşşagı aynı ayar erkek alama
Kuşlarin hepsi bizim için değerlidir fiyatin bir önemi yok 👍 sanırım siz Semiha hanımı yanlış algıladiniz özellikle iri ırkları erken eslemeyin genetik ve kronik hastalıklar, kemik hastalıkları, yumurta tıkanması gibi sonuçlar doğurur.yani siz üretip yavrusunu 10 bine bir başkasına satsanizda bu sonucu değiştirmez 😬 Biz bilinçli olarak sizi uyarıp yardımcı olmaya çalışıyoruz gerisi sizdedir iyi forumlar dilerim 😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Maşallah güzel kuşlar,normal showlar, kendi ırkları arasında üst vasıf değiller
Buyrun üst vasıf show
Önemli olan sağlıklı olmaları

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bu vasıfta bir kuş geçenlerde mezatta 100 bin tl ye satıldı hatta bu kuşdan bıle dusuk vasıftı
Severek bakan hobi seviyesi üstte olan kısaca hastalık düzeyinde olanlar çok paralar harcıyor evet

Üst Alt