E Emirhank Yeni Üye Katılım 18 May 2025 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 18 May 2025 #1 Yeni sahiplendim monk papağanında 2 ayağındada bazı tırnakları yok ve diğer tırnakları düzgün değil sorun olurmu hiçbir sorunu yok harici
Yeni sahiplendim monk papağanında 2 ayağındada bazı tırnakları yok ve diğer tırnakları düzgün değil sorun olurmu hiçbir sorunu yok harici
E Emirhank Yeni Üye Katılım 18 May 2025 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 18 May 2025 #2 Emirhank' Alıntı: Yeni sahiplendim monk papağanında 2 ayağındada bazı tırnakları yok ve diğer tırnakları düzgün değil sorun olurmu hiçbir sorunu yok harici Genişletmek için tıkla ... Birde bacağını ısırıyor sürekli bazen kanatıyor
Emirhank' Alıntı: Yeni sahiplendim monk papağanında 2 ayağındada bazı tırnakları yok ve diğer tırnakları düzgün değil sorun olurmu hiçbir sorunu yok harici Genişletmek için tıkla ... Birde bacağını ısırıyor sürekli bazen kanatıyor
Tarık T. Eski Forumcu Moderator Uzman Mentor Teknik Ekip Kıdemli Üye Katılım 4 Haz 2023 Mesajlar 3,348 Tepkime puanı 5,504 Puanları 113 18 May 2025 #3 @Demet bükay
Burçak A. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 10 Tem 2024 Mesajlar 23,457 Tepkime puanı 23,029 Puanları 113 18 May 2025 #4 Hiç ense damlası yaptırdınız mı? Bir de bacak yarasını yakından çekebilir misiniz? Tırnakları doğuştan olmayabilir maalesef
Hiç ense damlası yaptırdınız mı? Bir de bacak yarasını yakından çekebilir misiniz? Tırnakları doğuştan olmayabilir maalesef
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 29,205 Tepkime puanı 35,815 Puanları 999 18 May 2025 #5 Emirhank' Alıntı: Yeni sahiplendim monk papağanında 2 ayağındada bazı tırnakları yok ve diğer tırnakları düzgün değil sorun olurmu hiçbir sorunu yok harici Genişletmek için tıkla ... Merhaba parazit kaynaklı olabilir, mantardan, enfeksiyondan, diyabetten, bir çok sebep olabilir, veteriner hekim görmeli
Emirhank' Alıntı: Yeni sahiplendim monk papağanında 2 ayağındada bazı tırnakları yok ve diğer tırnakları düzgün değil sorun olurmu hiçbir sorunu yok harici Genişletmek için tıkla ... Merhaba parazit kaynaklı olabilir, mantardan, enfeksiyondan, diyabetten, bir çok sebep olabilir, veteriner hekim görmeli
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,108 Tepkime puanı 7,704 Puanları 113 18 May 2025 #6 Tırnaklarının olmayışının birçok sebebi olabilir ama sonuç olarak tırnaklar tekrar çıkmaz. Yaşamına böyle devam edecek maalesef. Kaşıma olayı için travzol yada trosdy krem sürün.
Tırnaklarının olmayışının birçok sebebi olabilir ama sonuç olarak tırnaklar tekrar çıkmaz. Yaşamına böyle devam edecek maalesef. Kaşıma olayı için travzol yada trosdy krem sürün.