• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! monk papağanı mamadan kesme

pocapo

Yeni Üye
bir monk papağanı sahiplendim 1 ay önce 3 aylıktı aldığımda hala mama yiyordu bende devam ettim bir süre bu süreçte daldarı ve meyve yemeye başladı bende kademeli olarak 2 haftada bitirdim ama hala sabah ve akşam mama istiyor şu an bıraktığının 3. günündeyim günlük tartıyorum ve kilosu sabit 92 gram bu konuda hiç deneyimim yok deneyimi olan arkadaşlar neyi yanlış neyi doğru yapıyorum nasıl olmalı yardım edebilirse çok mutlu olurum

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Günde bir defa gece yatmadan verin mamayı gün içinde tamamen kendine bırakın besleme olayını. Artık kendisi yemesi gerekiyor. Bir hafta sonra gece vermeyide kesin.

pocapo

Yeni Üye
Günde bir defa gece yatmadan verin mamayı gün içinde tamamen kendine bırakın besleme olayını. Artık kendisi yemesi gerekiyor. Bir hafta sonra gece vermeyide kesin.
hocam komple kestik zaten türüne göre kilosu tabandaydı şimdi yeni ölçtüm 3 günde 3 gram zayıflamış ttamamen mamayı keseli dediğiniz gbi gece yatmadan önce 3-4 ml mama vericem o sanırım idealdir birde g14 pelet yem veriyorum aynı zamanda daldarısıda var g14 monklar için uygunmudur?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Pelet yemi kimyasal içerikli olduğundan forum olarak önermiyoruz.

Üst Alt