Merhaba. Monk papağanım var. Bilezik bilgilerini bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz. Yaşını doğum tarihi hangi ülkeden geldiğini bilezikten öğrenebilirsiniz dendi.
Bilezik bilgileri:
CZ
406
7
6.0
23
Mavi parlak renkli
Merhaba. Monk papağanım var. Bilezik bilgilerini bulamıyorum. Yardımcı olur musunuz. Yaşını doğum tarihi hangi ülkeden geldiğini bilezikten öğrenebilirsiniz dendi.
Bilezik bilgileri:
CZ
406
7
6.0
23
Mavi parlak renkli
Evet CZ = Çek Cumhuriyeti, 23 = 2023. Bildiğim kadarıyla çek cumhuriyetinde her yıl her rengi kullanabiliyorlar bu sebeple bileziklerin üstünde yıl da yer alıyor. Normal şartlarda renge bakarak hangi yıl olduğunu anlayabildiğimiz için ekstra olarak yazılmaz .
Merhaba,
benim mavi Monk takımımda (eş tutmuş, daha önce yavru alınmış olduğu söylendi) turuncu bilezik var,
hangi yıl olabilir? Ürkütmemek için tutup bakmak istemiyorum şimdilik.Ekli dosyayı görüntüle 69973
Merhaba,
benim mavi Monk takımımda (eş tutmuş, daha önce yavru alınmış olduğu söylendi) turuncu bilezik var,
hangi yıl olabilir? Ürkütmemek için tutup bakmak istemiyorum şimdilik.Ekli dosyayı görüntüle 69973
Daha 2 gündür bendeler, biraz birbirimize alışalım o zaman iyice bakarım bileziğe. Şimdilik uzaktan foto ile yakalamaya çalışıyorum.
Bi 19 yazısı gördüm gibi...
Sağ olsun Şehmus Bey'in yardımıyla yılını bulduk.
Oğlumuz 2016 doğumlu Çekya vatandaşı
Kızımızın orj. bilekliği düştüğü için bilemiyoruz. Bileğindeki yüzük, satıcının takım numaralandırma bileziği.