• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Mısır Granülü Bozulur mu?

Emre A.

Tutkulu
Merhaba,
bir çift muhabbet kuşu besliyorum temizlik kolay olsun diye 20kg mısır granülü almak istiyorum fakat mısır granülü çok beklerse bir şey olur mu?

Emre A.

Tutkulu
20kg serin yerde kalırsa sıkıntı olmaz ancak nemlenmemesi gerekir o zaman vasfını yitiriyor yani rutubet olan bir yere koymayın kuru olan bir yerde kalsın. 1 takım kuş için 20 kg sanırım 10 sene gider :)
Hocam geçen 1kg aldım 2 hafta dayandı 60x35 kafes kullanıyorum çok mu döktüm bilmiyorum

haftada bir değiştirdim 2 kere kullandım yani

Yusuf Kürşat Akkuş

Eski Forumcu
Kurucu Üye
Hocam geçen 1kg aldım 2 hafta dayandı 60x35 kafes kullanıyorum çok mu döktüm bilmiyorum

haftada bir değiştirdim 2 kere kullandım yani
Hocam haftada 1 değişim yaparsanız hiç dayanmaz . Genelde aynı bölüme pislerler o bölümü alırsanız bir şey yardımıyla atıyorup spatula mala oyuncak kepçe vs. ekleme yaparsanız yeterlidir

Emre A.

Tutkulu
Hocam haftada 1 değişim yaparsanız hiç dayanmaz . Genelde aynı bölüme pislerler o bölümü alırsanız bir şey yardımıyla atıyorup spatula mala oyuncak kepçe vs. ekleme yaparsanız yeterlidir
Peki hocam kaç günde bir komple değiştirilmeli ekstra olarak kafes temizliği de göz önüne alırsak

Son düzenleme: