• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Misafirimiz Var! 😍

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
20221018_162938.jpg

Balkondaki misafirimizin bir tanecik yavrusu oldu.😍🥰 Doğum ve büyüme anını pek göremedik yukarıda olduğu için ama geçen hafta bir baktım minnak bir kafa uzanıyor yukarıda. 🤭

Annesi artık yatmayı bıraktığı ve çok fazla yuvada durmadığı için yumurta olmadı galiba diyerek bir kaç gün daha bekleyip gelmezse yuvayı bozarım diye düşünmüştüm ama meğerse minik yavrusu varmış, iyi ki beklemişim.

Anne ve babası olduğunu düşündüğüm çift gün boyu ara ara gelip balkonda bekliyor ama hiç yem yedirdiklerini görmedim.

20221018_162327.jpg

Ön taraftaki anne galiba, göğüs tüyleri dışarı doğru çıkmış.

Bu süreçte çiçeklerim biraz zarar gördü ama feda olsun ona diyorum. 😁

Son düzenleme:

Mert.

Eski Forumcu
Maşallah çok tatlılar ve bizede geliyorlar belki yumurtlar eski evimizi yumurtlayip çıkmıştı böyle. Ama bitlenmisti her yer

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ne güzel böyle şeylere şahit olmak 😍 ben de sınıfın camının önüne yem koyuyorum sonra da kumru gelince çocukları azarlıyorum fazla kıpırdanmayın kuşlar gitmesin diye 😅 Keşke yavrulasalar ama sınıf camına yuva kurmak imkansız tabi 😁 Çocuklar da alıştı artık dersi bırakıp 2-3 dakika kumruları seyrediyoruz hergün, onlarda da kuş merakı başladı ☺

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ne güzel böyle şeylere şahit olmak 😍 ben de sınıfın camının önüne yem koyuyorum sonra da kumru gelince çocukları azarlıyorum fazla kıpırdanmayın kuşlar gitmesin diye 😅 Keşke yavrulasalar ama sınıf camına yuva kurmak imkansız tabi 😁 Çocuklar da alıştı artık dersi bırakıp 2-3 dakika kumruları seyrediyoruz hergün, onlarda da kuş merakı başladı ☺
Harikasın arkadaşım :love:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Aşılama yöntemi güzelmiş kardeşim emeğine sağlık 😊

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Hayvan seven çocuklar hayatlarının ileriki safhalarında çok daha başarılı oluyorlar 😊
Aynen hocam duygusal beceriler edinmek zihinsel becerileri de destekliyor 👍🏻 Bizim okul hayvanlar açısından cennet, 3 tane de kedimiz var ortalıkta dolanan 😅 Çocuklar onlara kedi evi yaptılar ama yüzüne bakmadı kediler, öğretmen sandalyesinde uyumayı tercih ediyorlar 🤷🏻‍♀️ 3 ders boyunca işgal edilmişliği var sandalyemin 😅

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ah ya yerim ben onları 😍daldarı falan yiyorlar mı 🙂
Daldarı koydum ama yemek yerine üzerine yatmayı tercih etti.🤣

Kumrular güzel canlılardır 😊 benim aile bir ara bana kuş besleme arası verdiği zaman 😁 tam 4 sene aynı çift kumrular balkona gelip düzenli olarak yavru büyüttüler 😊 bereketli canlılardır. Hatta kanadı sakat bir kumruyu 4 sene bakmıştık 😊
Yaa ne güzel. 😍
Bizimkilerde yerini öğrendi belki gelir arada. 😅

Kaybettik sonra yaşı baya vardı ama ☹
Başınız sağ olsun. Ölene kadar mutlu bir yaşam sürmüştür. :)

Şimdiden hayvan sevgisini öğrenmiş oluyorlar ne güzel. 🤭

Aynen hocam duygusal beceriler edinmek zihinsel becerileri de destekliyor 👍🏻 Bizim okul hayvanlar açısından cennet, 3 tane de kedimiz var ortalıkta dolanan 😅 Çocuklar onlara kedi evi yaptılar ama yüzüne bakmadı kediler, öğretmen sandalyesinde uyumayı tercih ediyorlar 🤷🏻‍♀️ 3 ders boyunca işgal edilmişliği var sandalyemin 😅
Yaa ne güzel maşallah. Okul ortamındaki diğer insanlarda bilinçli demek ki, yoksa koymazlardı.

Üst Alt