• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Miniklerden küçük bir spoiler 😊😊

Bahar Y.

Müdavim
Maşallah sağlıkla büyüsün ama doğum lekesi dedikleriniz çıkmaz 😊

erenztrk

Müdavim
Maşallah sağlıkla büyüsün ama doğum lekesi dedikleriniz çıkmaz 😊
Van kedilerinde genetik bir şey bu leke her doğan beyaz yavruda olur genelde kafasında siyah leke varsa kedinin kulakları sağır değildir lakin yoksa kedi sağır ve mavi gözlü olur 😊 annenin lekeleri gitti 😊😊 Van kedi mührünü araştırmanızı öneriyorum efenim 😊😊😊 @Bahar Y.

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Maşallah, Sağlıkla büyüsün :))

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Maşallah 🧿 meraklı yaratıklar daha şimdiden yaramazlık peşine düştü 😂

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Maşallah hepsine, sağlıkla büyüsünler. 💕

Nacizane yanlış anlamazsanız bir fikir olarak belirtiliyorum. Kedilerle alakalı ayrı ayrı konular açmak yerine tek bir başlıkta hepsini paylaşmanız hem konu bütünlüğü açısından hemde daha sonrasında ihtiyacı olan ya da bakmak isteyenler için daha iyi bir kaynak olurdu. İleride kedilerle alakalı araştırma yapan biri belki bu konuyu görecek ama diğer konularınızı göremeyecek ya da tam tersi olacak, bu yüzden pek bir şey anlayamayacak. Tek konu üzerinden giderek mesela bu konuda verdiğiniz bilgiler gibi bilgiler verebilirsiniz. Benimde bilmediğim bir şeydi öğrenmiş oldum. :)

erenztrk

Müdavim
Maşallah hepsine, sağlıkla büyüsünler. 💕

Nacizane yanlış anlamazsanız bir fikir olarak belirtiliyorum. Kedilerle alakalı ayrı ayrı konular açmak yerine tek bir başlıkta hepsini paylaşmanız hem konu bütünlüğü açısından hemde daha sonrasında ihtiyacı olan ya da bakmak isteyenler için daha iyi bir kaynak olurdu. İleride kedilerle alakalı araştırma yapan biri belki bu konuyu görecek ama diğer konularınızı göremeyecek ya da tam tersi olacak, bu yüzden pek bir şey anlayamayacak. Tek konu üzerinden giderek mesela bu konuda verdiğiniz bilgiler gibi bilgiler verebilirsiniz. Benimde bilmediğim bir şeydi öğrenmiş oldum. :)
Estağfurullah ne yanlış anlaması daha önce bir çok toplulukta bulundum yöneticilik yaptım vesaire ama hiç bir foruma katılmamıştım forum adabı çok hoş ve ince düşünmem gerektiğini unuttuğum oluyor uyarınız için teşekkürler son konudan devam ederim 😊🙏🏻