• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Beslenme Minik kuşum oğlum zayıflıyor

Mutlusahane

Aktif Üye
Merhaba Batman'da egzotik Veteriner Kliniği diye Google'da aratırsanız birkaç tane klinik çıkıyor isterseniz bakın yani bilgim olsa ben önereceğim ama bilgim yok maalesef. Dalları yiyorsa daldırıverin Kızıl dalları iyi genelde çok severler
Darı verdim mamada yedirdim bi iki gün gözleyip eski vetine götüreceğim belki bişeyler anlar. Çok teşekkür ederim iyiki varsınız hepiniz. Gece üzüntüden uyuyamamıştım şimdi daha iyi hissediyorum.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Darı verdim mamada yedirdim bi iki gün gözleyip eski vetine götüreceğim belki bişeyler anlar. Çok teşekkür ederim iyiki varsınız hepiniz. Gece üzüntüden uyuyamamıştım şimdi daha iyi hissediyorum.
Rica ederiz geçmiş olsun 🤲

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Rica ederim Geçmiş olsun dışkı analizi yapabiliyorsa veteriner mutlaka yaptırın

Mutlusahane

Aktif Üye
Merhaba güncelleme;
Veterinere gittik. Veteriner bana sordu dışkısı tuhaf mı vsvs diye dışkı fotoğrafı gösterdim ama siz normal diyorsanız normaldir dedi bakmadı. Muayeneyi elimde yaptı, dışkı kültürü vsvs alınmıyor. Elinde ilaç falan da yoktu. İç parazit olabilir mi dedim ısrarla ama önce takviye verelim bence dedi.

3 saşe Probiyotik, bir de görseldeki damlayı verdi. Probiyotiği de ben talep ettim. Gün aşırı Probiyotik, diğer damlayı da uzun süre bir kullanalım dedi. Eğer başka bişi görürsen hemen getir dedi. Çözüme yönelik mi bilmiyorum içim rahat değil.
bide avicare sambucus nigra diye bir damla var çok iyi gelirdi ama elimde yok dedi. Bir bilginiz var mı iyi midir? Nasıl alabilirim? En son foto güncel dışkısı. Mamadan dolayı daha katı.

IMG_4908.jpegIMG_4909.jpegIMG_4907.jpeg

Huzurun annesi

Paylaşımcı
Avicare probyotik emzim i bende dişi kuşum için kullanıyorum inşallah şifa olur sizin yavrunuza da benim yavruma da 🤲

Mutlusahane

Aktif Üye
Avicare probyotik emzim i bende dişi kuşum için kullanıyorum inşallah şifa olur sizin yavrunuza da benim yavruma da 🤲
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz iyi geldi mi yavruşa? Bize 3 saşecik verdi sadece elinde fazla yok diye 🥹 inşallah sizin bebişiniz de hemen toparlar 🙏

Huzurun annesi

Paylaşımcı
1 aydan fazla sjredir kullanıyorum ama sürekli sürekli değil. Yani şöyle evet ufak ufak gelişmeler var dışkısı yavaş yavaş toparlıyor 30 Gr in altindaydi 33 e çıktı 37 gördük geri 34 e düştü şuan yine 37 Gr. Biz sabah akşam elle besleyip bu arada da aspur dal darı veriyoruz surekli . Mamaistten aldım ben mamasını takviyelerini vs çok şükür tam öldü ölecek dediğim zamanda @Demet bükay abla yetişti . Kafasını kafes dibine koymuş ölmeyi bekliyordu kuzum. Şuanda tünek üzerinde. Kuruması tam geçmedi , geçmesi zaman alacak ama önceye nazaran çok çok iyi diyebilirim. Her veteriner doğru bilgiye sahip değil. Uygulama öncesinde buraya sormanizi tavsiye ederim zaten burda yetisemedikleri yerde veterinere yönlendiriyorlar risk almiyolar . Bu avecareye gelince de ben yarım olarak mamasina katiyorum , suya da katılabilir. Bu vücuttaki sağlıklı bakteri takviyesi gibi bir şey . Benim kuzumun bağırsak florasinda sorun var bu sebeple kullanıyoruz. Her kusda aynı etkiyi eder mi bilmem ama benim kusumda aldığım takviyeler vs etki etti diye düşünüyorum. Yine hocalarımız daha iyi bilir ama entoback var o da çok iyi geliyor diye biliyorum onu da kullanıyorum ben. İnşallah şifa olur kuzularimiza 🤲

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba güncelleme;
Veterinere gittik. Veteriner bana sordu dışkısı tuhaf mı vsvs diye dışkı fotoğrafı gösterdim ama siz normal diyorsanız normaldir dedi bakmadı. Muayeneyi elimde yaptı, dışkı kültürü vsvs alınmıyor. Elinde ilaç falan da yoktu. İç parazit olabilir mi dedim ısrarla ama önce takviye verelim bence dedi.

3 saşe Probiyotik, bir de görseldeki damlayı verdi. Probiyotiği de ben talep ettim. Gün aşırı Probiyotik, diğer damlayı da uzun süre bir kullanalım dedi. Eğer başka bişi görürsen hemen getir dedi. Çözüme yönelik mi bilmiyorum içim rahat değil.
bide avicare sambucus nigra diye bir damla var çok iyi gelirdi ama elimde yok dedi. Bir bilginiz var mı iyi midir? Nasıl alabilirim? En son foto güncel dışkısı. Mamadan dolayı daha katı.

Ekli dosyayı görüntüle 107274Ekli dosyayı görüntüle 107275Ekli dosyayı görüntüle 107276
Merhaba Geçmış Olsun 🩷 Probiyotiği ben uzun süredir kullanıyorum iyi bir probiyotiktir kullanabilirsiniz. Bir paket probiyotiği 100 ml su ile karıştırın. Hava Sıcak Olduğu İcin 5 6 Saatte 1 Kere Gun İçınde Yenıleyın Mutlaka. 10 Saat Sulugunda Kalsın Toplam Süre. Şöyle bir şey var probiyotiğin içeriğinde de 5 gün art arda ya da 10 gün veteriner hekim tavsiyesiyle aralıksız kullanılır. Dışkısını En azından kendisi baksaydı yine olurdu multivitamini Ben de kullandım iyi multivitamindir. Sambucus Nigra Solunumu Rahatlatan Damladır. Şimdi veterinerin uyguladığı tedaviye devam edin ama laboratuvar ortamında olmasa bile en azından kendisi dışkısını incelesin. Kontrole gittiğiniz zaman mutlaka Ben dışkısını inceletmek istıyorum Dıye Tekrar Soyleyın. Multivitamini Kaç Gun Kullanalım Dedı Hekım?

Son düzenleme:

Mutlusahane

Aktif Üye
Merhaba Geçmış Olsun 🩷 Probiyotiği ben uzun süredir kullanıyorum iyi bir probiyotiktir kullanabilirsiniz. Bir paket probiyotiği 100 ml su ile karıştırın. Hava Sıcak Olduğu İcin 5 6 Saatte 1 Kere Gun İçınde Yenıleyın Mutlaka. 10 Saat Sulugunda Kalsın Toplam Süre. Şöyle bir şey var probiyotiğin içeriğinde de 5 gün art arda ya da 10 gün veteriner hekim tavsiyesiyle aralıksız kullanılır. Dışkısını En azından kendisi baksaydı yine olurdu multivitamini Ben de kullandım iyi multivitamindir. Sambucus Nigra Solunumu Rahatlatan Damladır. Şimdi veterinerin uyguladığı tedaviye devam edin ama laboratuvar ortamında olmasa bile en azından kendisi dışkısını incelesin. Kontrole gittiğiniz zaman mutlaka Ben dışkısını inceletmek istıyorum Dıye Tekrar Soyleyın. Multivitamini Kaç Gun Kullanalım Dedı Hekım?
Probiyotiği 3 adet verdi gün aşırı kullan dedi. Damlayı da suanlık süre vermiyorum toparlayana kadar kullanalım dedi. Dışkısı için de bakıyor musunuz dedim, normalde mikroskopla çok acilse inceliyorum ama bunda öyle bir durum yok dedi.
Probiyotiği gün aşırı kullanınca bitecek 6 güne. Tekrar nerden alabilirim? Çünkü onlarda da azdı diye az verdi 1 tane verecekti ben istedim 😅 nigra için de herseye çok iyi gelen bir damla ona çok iyi gelir toparlardı dedi. Yine netten baktım satan yok.

Huzurun annesi

Paylaşımcı
Bana bu ürünü veren veteriner hekimin numarasını dm den sizinle paylasabilirim. Aynı il ise gidip alırsınız farklı il ise görüşün belki kargolama yaparlar . Bana bir kutu verdiler bende de son bir iki paket kaldı .

Huzurun annesi

Paylaşımcı
Şimdi baktım Batman'daymissiniz. Veteriner hekimle görüşun size kargolama yapabilir diye düşünüyorum

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Probiyotiği 3 adet verdi gün aşırı kullan dedi. Damlayı da suanlık süre vermiyorum toparlayana kadar kullanalım dedi. Dışkısı için de bakıyor musunuz dedim, normalde mikroskopla çok acilse inceliyorum ama bunda öyle bir durum yok dedi.
Probiyotiği gün aşırı kullanınca bitecek 6 güne. Tekrar nerden alabilirim? Çünkü onlarda da azdı diye az verdi 1 tane verecekti ben istedim 😅 nigra için de herseye çok iyi gelen bir damla ona çok iyi gelir toparlardı dedi. Yine netten baktım satan yok.
Multivitamini en fazla 10 gün kullanmanız lazım sonra haftada bir normaldir ama sürekli kullandığınız zaman bilginiz olsun karaciğeri çok yoruyor

Mutlusahane

Aktif Üye
Multivitamini en fazla 10 gün kullanmanız lazım sonra haftada bir normaldir ama sürekli kullandığınız zaman bilginiz olsun karaciğeri çok yoruyor
Bilginiz için çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bu grup olmasa veteriner elinde heba olacaz

Mutlusahane

Aktif Üye
IMG_4949.jpeg
bütün kakası böyle taneli sanki yemler var. Çok kötüyüm ne oluyor böyle birden