• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı minik kusum melek oldu

nilinkinn

Yeni Üye
çok üzgünüm 8.5 yaşındaki oğlum biricik aşkımı bugun kaybettim ellerimde gitti sürekli kendimi suçluyorum benim yüzümden hasta oldu diye neden bulmaya çalışıyorum bunu da neden burada paylaşıyorum bilmiyorum tüm gün ağladım en yakınımı kaybettim bu siteye en basta katılma nedenim bile oğlusumdu 🥹 umarım çok acı çekmemiştir ben onun için çabaladım o da benim için iyileşmek için çabaladı bunu biliyorum hissediyorum başaramadı yine de minik vücudu:(

umarım siz kanatlıseverler hiçbir zaman böyle bir acı yaşamazsınız hepiniz bebekkuslarının tüyleri kadar ömrü olsun sağlıcakla kalın🫶🏻

-nazar değmesin diye hiç oğlumu bir yerde paylaşmazdım bakınız benim güzel pırpırım🥹💗

Ekli dosyalar

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun. Eminim elinizden geleni yapmışsınızdır, 8.5 senedir güzelce baktığınız gibi. Geçen bir yerde okuyup etkilenmiştim; onlar, sonunun kötü biteceğini bildiğin çok güzel bir filmi izlemek gibi. Sabır diliyorum size. 🙁

GülbeyazMaviş

Aktif Üye
Öncelikle Başınız ve Tum hayvan severlerin Başı sağolsun Suc bizde değil yaşamları bu cografyaya uygun degil aslında onlar Avusturya da yaşayabilir hassas canlılar oldukları için iklim şartlarına hava koşullarına uyum saglıyamıyolar en güçlüleri hariç tüm muhabbet kuşlarında illa bir hastalık var Üzülüyorum bu tatlı ve sevimli kuşlara 🥺🥺🥺

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Başınız sağ olsun Rabbim sabır versin size 🙏

Valeinsian

Yeni Üye
Merhabalar nilinkinn 🌸
Başın sağ olsun acını yürekten paylaşıyorum 🥺 Kuş kaybetmenin ne kadar derin bir boşluk yarattığını ancak yaşayan bilir. Kendini kesinlikle suçlama lütfen sekiz buçuk yıl bir muhabbet kuşu için çok güzel ve sevgi dolu uzun bir ömür. Senin ona ne kadar kıymet verdiğini elinden geleni yaptığını o minik can çok iyi biliyordu ve en güvendiği yerde kollarında huzurla uykuya daldı. Fotoğraflardan da ne kadar mutlu ve bakımlı bir ömür sürdüğü o kadar belli ki. Işıklar içinde uyusun geride bıraktığı güzel anılar sana teselli olsun 🕊🤍

nilinkinn

Yeni Üye
Başınız sağolsun. Eminim elinizden geleni yapmışsınızdır, 8.5 senedir güzelce baktığınız gibi. Geçen bir yerde okuyup etkilenmiştim; onlar, sonunun kötü biteceğini bildiğin çok güzel bir filmi izlemek gibi. Sabır diliyorum size. 🙁
cok tesekkurler😔❤

nilinkinn

Yeni Üye
Merhabalar nilinkinn 🌸
Başın sağ olsun acını yürekten paylaşıyorum 🥺 Kuş kaybetmenin ne kadar derin bir boşluk yarattığını ancak yaşayan bilir. Kendini kesinlikle suçlama lütfen sekiz buçuk yıl bir muhabbet kuşu için çok güzel ve sevgi dolu uzun bir ömür. Senin ona ne kadar kıymet verdiğini elinden geleni yaptığını o minik can çok iyi biliyordu ve en güvendiği yerde kollarında huzurla uykuya daldı. Fotoğraflardan da ne kadar mutlu ve bakımlı bir ömür sürdüğü o kadar belli ki. Işıklar içinde uyusun geride bıraktığı güzel anılar sana teselli olsun 🕊🤍
bu guzel mesaj icin cokk tesekkur ederim uzgun anlarda insan derdini gercekten anlayabilen birinden teselli duymaya ihtiyac duyuyormus bu mesajda anladim 🥹❤