• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Minigimin cinsiyeti ne zaman belli olur?

Demir E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Toprak suanda 40 günlük sanırım. Test kiti bulmak zor biraz Pamuk için çok arastirmistim kit bulamamıştım. Aldığım üretici dişi dedi ama çenesi çok düşük;) erkek olabilir mi acaba 🤔
Çatı kontrolü yapabilirsiniz

Safiye toprak

Aktif Üye

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tesekkur ederim. Peki sanirim dişiler ciftlesmeden de yumurta uretebiliyormuş boş ve bu bagisikliklarini dusuruyormuş. Bu olay kac aylik ya da kaç yaşında oluyor ve ciftlestirmeyi düşünmüyorum sorun olur ?
Bence şuan bunu hiç düşünmeyin ve minnoşla anın tadını çıkarın. Kızgınlık yumurtasını her dişi yapmaz. Yaparsada sizin engel olabileceğiniz bir durum değil. Siz gerekli takviyelerini verin gerisi kendiliğinden hallolur.

Safiye toprak

Aktif Üye
Bence şuan bunu hiç düşünmeyin ve minnoşla anın tadını çıkarın. Kızgınlık yumurtasını her dişi yapmaz. Yaparsada sizin engel olabileceğiniz bir durum değil. Siz gerekli takviyelerini verin gerisi kendiliğinden hallolur.
Tesekkur ederim. Beslenmesi düzene girse vitaminlere de başlayacağım ama henüz yem kirmayi reddediyor buhun neredeyse 6 saat aç kaldı yinede yemedi. Vicdan yapıp a21 ile besledim yine. Suanda da bekliyorum çünkü ac biliyorum. Yem kırsın diye beklemedeyim bakalim. Herhangi bir kaşık sesi duyunca çıldırıyor mama diye geliyor ama aradığını bulamıyor. Bu vitaminleri a21 ile karıştırıp verebiliyor muyum ?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tesekkur ederim. Beslenmesi düzene girse vitaminlere de başlayacağım ama henüz yem kirmayi reddediyor buhun neredeyse 6 saat aç kaldı yinede yemedi. Vicdan yapıp a21 ile besledim yine. Suanda da bekliyorum çünkü ac biliyorum. Yem kırsın diye beklemedeyim bakalim. Herhangi bir kaşık sesi duyunca çıldırıyor mama diye geliyor ama aradığını bulamıyor. Bu vitaminleri a21 ile karıştırıp verebiliyor muyum ?
Mamasınada katabilirsiniz. Sizi kullanmayı öğrenmiş şimdiden 🤣yenilmeyin sabırlı olun.

Safiye toprak

Aktif Üye
Mamasınada katabilirsiniz. Sizi kullanmayı öğrenmiş şimdiden 🤣yenilmeyin sabırlı olun.
İleride daha zor günler bekliyor bizi biliyorum. Cunku yem kırmadıgı icin her sabah benimle birlikte iş yerine geliyor ;) 1 haftaya kadar felan sizce kendi kendine beslenmeye başlar mi ? Yoksa istifamı isteyecekler is yerinden mudur geliyor musteri geliyor bakiyorlar ki tepemde tüneyen bir toprak ;)

ISMAILALTUNAY

Yeni Üye
Ben 2 ay önce sultan papağanı aldım veren kişi dişi olduğunu söyledi. Lütfen videoyu izleyerek yardımcı olur musunuz cinsiyeti nedir ?

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ben 2 ay önce sultan papağanı aldım veren kişi dişi olduğunu söyledi. Lütfen videoyu izleyerek yardımcı olur musunuz cinsiyeti nedir ?
Görünüş olarak şuan dişi. Video göremedim melodik ötüşü yoksa tek tip ötüyorsa dişidir.

Üst Alt