• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Mineralli su ve banyo suyu?

Sylmbkts

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar internette nature plan markalı mineralli su ve banyo suyu adlı ürünlere rast geldim, bu iki ürünü de kullanan var mı acaba aramızda?

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
bence de gerek yok, normal suya kendiniz katkı koyabilirsiniz. az miktarda elme sirkesi, yada maden suyu. İlaveten kuşlar suyun içinde yeşilliği çok severler, mesela maydanozu banyo suyuna koyun ama dikkat edin çok tüketmesin, önünde de çok durmasın

Son düzenleme:

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
2 kere maden suyunu çalkalayıp gazının gitmesini sağlamış ve suluga eklemiştim doğal mineralin dogalı oldugunu düşünüyorum

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
@Taha @Serkhan79 teşekkür ederim yorumunuz için, tecrübeleriniz doğrultusunda ben de almamaya karar verdim
zaten hobi için zorlukla ayrılan bütçeyi doğru yerlere kullanmak lazım, bir de piyasa öyle bir hal aldı ki, hap yap para kap oldu.
Arkadaşlar ve bende dahil bu forumda doğal yollarla kuş besleme yönünde birçok konu açtık, bundan sonra da devam edeceğiz.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
100ml suluga 5 6 damla döktüm oran konusunda bilgim yok vitamin mantıgı ile

Sylmbkts

Aktif Üye
zaten hobi için zorlukla ayrılan bütçeyi doğru yerlere kullanmak lazım, bir de piyasa öyle bir hal aldı ki, hap yap para kap oldu.
Arkadaşlar ve bende dahil bu forumda doğal yollarla kuş besleme yönünde birçok konu açtık, bundan sonra da devam edeceğiz.
Haklısınız, acemi olunca elemek de zorlaşıyor, düzenli olarak konuları takip ediyorum etmeye çalışacağım

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Normal bizim içtiğimiz suda yıkansa iyi olur...