• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Mineral Blok kullanımı

Konya

Yeni Üye
merhaba kuşum 6 7 aylık 2 hafta dır biz de gelişimi falan gayet iyi ama gaga taşını hiç kullanmıyorum mama tarzı şeyler hazırlıyorum yemiyor oyuncak aldım keşfetmiyor yatak aldım kullanmıyor üstüne de oturmuyor sadece salıncağa çıkıyo uyuyo kafeste parmağıma konuyor kafesten dışarı salınca yaklaştırmıyo kendini bir adım atsak kaçıyo anlamadım neden öyle yaptığını bu ara da dişi kuş

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
merhaba kuşum 6 7 aylık 2 hafta dır biz de gelişimi falan gayet iyi ama gaga taşını hiç kullanmıyorum mama tarzı şeyler hazırlıyorum yemiyor oyuncak aldım keşfetmiyor yatak aldım kullanmıyor üstüne de oturmuyor sadece salıncağa çıkıyo uyuyo kafeste parmağıma konuyor kafesten dışarı salınca yaklaştırmıyo kendini bir adım atsak kaçıyo anlamadım neden öyle yaptığını bu ara da dişi kuş
Gaga taşı , kuş kumu , kalamar kemiği gibi şeyleri ihtiyaç halinde kullanırlar. Siz vitamin takviyesi için gerwit w , entrobac , bt amin satın alın bölünmüş şekilde ve bunları haftada 1 defa 50 ml suya katacak şekilde ömrü boyunca kullanın. Oyuncak gibi şeyleri sizle beraber keşfetsin. Yanına yaklaştırın alın önüne koyun siz oynuyormuş gibi yapın. Daldarı da alın derim ele alıştırmak için.

Konya

Yeni Üye
B vitaminli takviye aldım suya katıyorum hafta da 2 kere 1 günde 1 kafesini temizliyorum her gün de suyunu değiştiriyorum yanıma hiç gelmiyo alışması açısından ilk hafta yemini elime döküp veriyordum şimdi ona da gelmiyor oyuncaklara hiç gelmez topu var onla bir kaçkere oynattım oralı olmadı

Hamdi

Müdavim
Yardımsever üye
B vitaminli takviye aldım suya katıyorum hafta da 2 kere 1 günde 1 kafesini temizliyorum her gün de suyunu değiştiriyorum yanıma hiç gelmiyo alışması açısından ilk hafta yemini elime döküp veriyordum şimdi ona da gelmiyor oyuncaklara hiç gelmez topu var onla bir kaçkere oynattım oralı olmadı
Daha 2 hafta olduğu için alışmaması normaldir diye düşünüyorum. Benim kuşum da ilk geldiği zamanlarda öyleydi. Şimdik ise kendi oyuncak kutusuna gidip oradan istediği oyuncağı alıyor seçiyor atıyor aşağıya oynuyor sonra :D . Daldarı alıp deneyin bir de farklı tohumlar da deneyebilirsiniz japon darısı olur , aspur olur gibi gibi. Ama daldarıdan deneyebilirsiniz.

Konya

Yeni Üye
😅 tamam dır teşşekür ederim yardım ettiğiniz için mutlaka alıcam daldarıyı

Konya

Yeni Üye
Hehe yok unutmam ss aldım 😅 sağolun

Üst Alt