• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Mikostatin Şurup Kullanımı

Sultanım

Yeni Üye
Öncelikle herkese merhaba. Bu foruma yeni üye oldum ve güzel vakit geçireceğimi düşünüyorum 🙂.
Soruma gelirsek, benim sultan papağanım bir ara kursak mantarı olmuştü ve tedavi olarak mikostatin+diafuryl kullanmıştım. Üç günde atlatmıştı hastalığı. Şu anda bir sorunu yok ama hem tedbir amaçlı, hemde varsa büyümesin diye mikostatin şurup kullanabilir miyim?

Sultanım

Yeni Üye
Bende genelde ilaç kullanmak pek istemiyorum ama mantar varsa büyümesini engellemek için kullansam bir sorun olup olmayacağını merak ettim. Yada ayda bir iki sefer kullansam hastalığa karşı bir etkisi olur mu?

Sultanım

Yeni Üye
Merhaba aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim. Yusuf abinin dediği gibi tedbir amaçlı ilaç kullanmanın şöyle bir etkisi var. Kuş o ilaca karşı direnç kazanıyor lazım olduğu durumda etkisi azalmış olacak. Şuan kuş iyi durumda ise kesebilirsiniz. Akabinde Probiyotik kullanmak gerekiyor.
Sizin yorumunuz için de teşekkür ederim. O zaman ben dediğiniz gibi şu anda kullanmayayım 🙂

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz 😊
Mikostatin şurup yerine koruma amacli probiyatic ve vitamin kullanabilirsiniz..iyi forumlar dilerim 👍