• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Mikostatin sonrası ve kokulu dışkı

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Sedechol avi chol ile aynı içerik olarak karaciğer koruması biri versele laganın diğeri röhnfiedin aklında bulunsun onuda kullanabilirsin @Şehmus BAKIR abi görmemiş olabilir diye dedim avi chol kullanmanı öneriyorsa özellikle orası başka belirtmek istedim geçmiş olsun
Farketmez kardesim ikisinden biri olabilir 👍

Merve00

Paylaşımcı
Leke dediğiniz sidigi mi? Yani dışkı ile birlikte yaptığı sıvı mi? Onu anlayabilmek için üç gün sadece su verip mama ve sebze,meyve vermiyceksiniz sadece karışık yem yiyecek ben o şekilde anlayabilirim 👍
Evet hocam katı dışkıyla birlikte yaptığı peçenin emdiği kısımdan bahsediyorum. Yem başka bir şey yemedi. Ve şu an her dışkısı kokmuyor. Belki de dendiği gibi ilaç sonrası bağırsakları yeni yeni toparlanıyordur
Sedechol avi chol ile aynı içerik olarak karaciğer koruması biri versele laganın diğeri röhnfiedin aklında bulunsun onuda kullanabilirsin @Şehmus BAKIR abi görmemiş olabilir diye dedim avi chol kullanmanı öneriyorsa özellikle orası başka belirtmek istedim geçmiş olsun
Teşekkür ederim bilmiyordum, kokma devam ederse ilk onu kullanacağım

Üst Alt