• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Merhabalar

Zu123

Aktif Üye
Nasıl intihar girişimleri kuşlar intihar kolay kolay etmez
Yemliğine kafasını sıkıştırıyor boğuluyormuş gibi hareketler yapıyor sonra arttırıyo bu hareketleri aralıksız 2 saat boyunca yaptı durulur diye bekledikce durulmadı bende çıkarıyorum eğitimim yarım kalıyor kendine zarar vericek diye video ekleyeyim

Mert G.

Eski Forumcu
Yemliğine kafasını sıkıştırıyor boğuluyormuş gibi hareketler yapıyor sonra arttırıyo bu hareketleri aralıksız 2 saat boyunca yaptı durulur diye bekledikce durulmadı bende çıkarıyorum eğitimim yarım kalıyor kendine zarar vericek diye video ekleyeyim
Ekleyin ve yem ligin resmini ekleyin

mortsvivants

Eski Forumcu
Merak ettim evet bir ara video eklerseniz iyi olur. Siz o kafesteyken yanında durun o hareketleri yaparken uyarıcı bir ses yapın, tepki gösterin abartmadan. Video ekleyiniz görelim.

Zu123

Aktif Üye
Kendini yukarıdaki tüneğinden aşşağı atıyo ordan oraya zıplıyo demirlere çıkıyo garip garip hareketler

Ekli dosyalar

Mert G.

Eski Forumcu
Kendini yukarıdaki tüneğinden aşşağı atıyo ordan oraya zıplıyo demirlere çıkıyo garip garip hareketler
Emin misiniz bence oyun oynamak için giriyor. Siz dikkat edin mortvins hocamın dedi gi gibi yapınca uyarıcı sesle uyarın yapmayı bırakır. Kusunuz baya hareketli ondan bence

Zu123

Aktif Üye
Emin misiniz bence oyun oynamak için giriyor. Siz dikkat edin mortvins hocamın dedi gi gibi yapınca uyarıcı sesle uyarın yapmayı bırakır. Kusunuz baya hareketli ondan bence
Durmuyo işte kafeste geceleri durmayı zar. Zor alıştırdım gün içinde asla durmuyor biryere giderken özellikle çok zorluk çekiyoruz biz gelene kadar hiç birşey yemiyor kenarda bekliyor

Zu123

Aktif Üye
Kafesi normalde gece yatağımın yanında komidinimde gündüzleri kafesini öğrensin yem yemeyi öğrensin diye oyun oynadığı yere koyuyorum

Ekli dosyalar

Mert G.

Eski Forumcu
Durmuyo işte kafeste geceleri durmayı zar. Zor alıştırdım gün içinde asla durmuyor biryere giderken özellikle çok zorluk çekiyoruz biz gelene kadar hiç birşey yemiyor kenarda bekliyor
Kafeste mi beklıyor dal darı veriyor musunuz. Bana tipi dal darıya hayır diyemiyor gibi geldi :)

Zu123

Aktif Üye
Kafeste mi beklıyor dal darı veriyor musunuz. Bana tipi dal darıya hayır diyemiyor gibi geldi :)
Daldarıyı yem haline getirip yani ufalayarak yemlik doldurdum ginede inip yemedi sevdiği ve onun orda olduğunu bildiği halde

Mert G.

Eski Forumcu
Daldarıyı yem haline getirip yani ufalayarak yemlik doldurdum ginede inip yemedi
Kafasını sevmiyor olabilir sevdiği oyuncak varsa onu asın yada daha geniş bir kafes alıp oyuncak asın
Kafesi normalde gece yatağımın yanında komidinimde gündüzleri kafesini öğrensin yem yemeyi öğrensin diye oyun oynadığı yere koyuyorum
Benımde böyle oyun parkım olsaydı bende girmezdim yuvama 🤣🤣🤣

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Çelik yemlik alabilirsiniz ve kafesine daldarı asın orada verin ☺

Üst Alt