• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Merhabalar acil ilgilenirseniz sevinirim

Murat230618

Aktif Üye
Merhabalar ben Sultan papağanı sahiplendim 1 hafta oldu elime alıştı bana alıştı beni görünce heyecanlaniyo direk nerde olursa olsun çağırayım geliyor velhasıl kelam bu arkadaşın derileri görünüyordu gördüğünüz gibi ufak ufak tüy gibi şeyler çıkmıs geldiğinde yem kırmayı bilmiyordu darı ile besliyordum ve ceviz benzeri şimdi sorum şu kuşum sağlıklı mı bir sorunu olabilir mi yem yiyor çok çok hemde diski normal katı tüy yapısı çok dağınık düzensiz ?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ceviz verme dedik sana hâlâ veriyor musun? B vitamini alıp kullan bide gün içinde haftada iki kez banyo yaptırın

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Fotolar hem net değil hemde bizler ortalama yaş tahmini yapıyoruz günü gününe söyleyemeyiz 😊 yuvadan getirdiğine inanıyorsunuz da neden bize sordunuz 😅 yukarıdaki vitamini hiç kullanmadim ama içerik fena değil tarihi de gecmediyse kullanabilirsiniz lakin size gerekli olan Biotin içerikli vitamin bu da b vitaminlerinde mevcuttur..

Murat230618

Aktif Üye
Fotolar hem net değil hemde bizler ortalama yaş tahmini yapıyoruz günü gününe söyleyemeyiz 😊 yuvadan getirdiğine inanıyorsunuz da neden bize sordunuz 😅 yukarıdaki vitamini hiç kullanmadim ama içerik fena değil tarihi de gecmediyse kullanabilirsiniz lakin size gerekli olan Biotin içerikli vitamin bu da b vitaminlerinde mevcuttur..
Anladım yeni aldım tarihi 2 sene var sizin bilginiz daha yüksek o yüzden sordum teşekkür ederim.

Taha Y.

Müdavim
b vitamini biotin verin petshop ha nasıl kullınır diye sorun

Ufuk Yalçın

Müdavim
Emektar Üye
Yavru olsa da dediginiz gibi bütün tüyleri eşit uzar , biotin ve biotin içeren ürünler kullanın InşAllah çözülür kısa zamanda.