• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tanıtım Merhaba 🙋‍♀️🙋‍♀️

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Levent abi sen benden daha iyi görüyorsun masallah senin lakabın kartal 😂🧿 ponçik dişi gibi görünüyor ama biraz daha yakın cere resmini görebilirsek daha net cevap veririz😊bu arada kuşları kendinize alıştırmadan salmayin eğitimi zorlaşır ve çarpıp bir yerlerini incitirler Allah korusun

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
En fazla bu kadar yaklaşabiliyorum şimdilik, çünkü cadı kızım uyanık dışarı salarsam hem yavrular hem kızım korkabilir birbirlerine karşı önyargılı olmalarını istemem 💙
Çok güzeller maşallah 😍 Ben de hep kızım yokken salıyorum, çocuklar hızlı hareket ettikleri için ürkütebiliyorlar kuşları ☺ Tüyü kadar ömrü olsun ikisinin de, hoşgeldiniz.

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Hoşgeldiniz ve maşallah özellikle yeşil olana hayran kaldım

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Levent abi sen benden daha iyi görüyorsun masallah senin lakabın kartal 😂🧿 ponçik dişi gibi görünüyor ama biraz daha yakın cere resmini görebilirsek daha net cevap veririz😊bu arada kuşları kendinize alıştırmadan salmayin eğitimi zorlaşır ve çarpıp bir yerlerini incitirler Allah korusun
Aslında özellikle Polat alıştı baya, kafes içinde parmak alıştırması yapıyoruz sürekli, parmakta 3 dakikaya yakın duruyor elimizde geziyor sonra tabii ki alan kısıtlı olduğu için hop tüneğe konuyor. Ponçik için aynı şeyi diyemiyorum malesef, o biraz daha çekingen 🥺

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çok güzeller maşallah 😍 Ben de hep kızım yokken salıyorum, çocuklar hızlı hareket ettikleri için ürkütebiliyorlar kuşları ☺ Tüyü kadar ömrü olsun ikisinin de, hoşgeldiniz.
Çok teşekkürler, hoş bulduk 🙏😊 sıcacık ortamınıza girdiğim için çok mutlu oldum açıkçası 🙃

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
ailemize hoş geldiniz, bol paylaşımlı forumlar dilerim

Üst Alt