• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Merhaba

e1l

Yeni Üye
1000076950.jpgMerhaba sarı kuşu dün dışarıda bulduk eve getirdik birde benim 2 senedir yandaki kuşum var yeşil mecburen ikisini aynı kafese koydum ve dünden beri sarışın halsiz ve ara ara böyle duruyor yutkunma gibi hareketi oluyor birde ishal ama yeşille arada anlaşıyorlar kavga vs yokda sarışın yeni geldiği için mi böyledir sizlere sormak istedim (arada ötüyor hareketli oluyor) birde bu kafes küçükbu hafta büyük kafes alıcam

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba en büyük hatayı kuşları yan yana getirmekle yapmışsınız üstelik dışarıdan gelen kuş ta her türlü hastalık olabilir. Acilen kuşları ayırınız. Ve hasta kuşun videosunu temiz beyaz peçeteye dört beş tane yeni yapılmış dışkıları atınız.

e1l

Yeni Üye
Merhaba en büyük hatayı kuşları yan yana getirmekle yapmışsınız üstelik dışarıdan gelen kuş ta her türlü hastalık olabilir. Acilen kuşları ayırınız. Ve hasta kuşun videosunu temiz beyaz peçeteye dört beş tane yeni yapılmış dışkıları atınız.

e1l

Yeni Üye
1000076955.jpgayırdım çektikten sonra kuşları dışkısı böyle

e1l

Yeni Üye

e1l

Yeni Üye

e1l

Yeni Üye
muhabbet kusu neden böyle yapar
Bugünde ara ara böyle yapmaya başladı yaptıktan sonra uyukluyor hep gözleri kapalı yakında veterinerde yok kuşcuya götürücektim
Kapalı paket yemi kullanıyoruz birde

Son düzenleme:

teks_winrer

Paylaşımcı
Kuşları ayırın. Kutuya mutuya koyun ama yine de ayırın. Dışardan can kurtarıcam derken evdeki candan olmayın derim. Ayrıca kuşun kursağında sorun var gibi, mantar olabilir. Konumunuz İstanbul gözüküyor, İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi Hayvan Hastanesine götürebilirseniz. Nispeten özel veterinerlere göre daha ucuz.

e1l

Yeni Üye
Kuşları ayırın. Kutuya mutuya koyun ama yine de ayırın. Dışardan can kurtarıcam derken evdeki candan olmayın derim. Ayrıca kuşun kursağında sorun var gibi, mantar olabilir. Konumunuz İstanbul gözüküyor, İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesi Hayvan Hastanesine götürebilirseniz. Nispeten özel veterinerlere göre daha ucuz.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kuşa öncelikle dış parazit yaptırın. Mantar kaynaklı kusma öğürme vs olabilir. Dışarıdan da geldiği için veteriner hekim kontrolünden geçmesi gerekir. Parazit, genel bakımları vs

Üst Alt