• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Merhaba

kuşçuabla

Yeni Üye
Ben yeni üyeniz beylikdüzünden 37 yaşındayım evli çocuklu bi bayanım bu sayfaya tesadüfen denk geldim muhabbet ve kanarya kuşlarım var bazı konularda yetersiz kaldım diyebilirim sizlerin bilgisine ihtiyacım var

Cengiz N.

Müdavim
Kıdemli Üye
Ben yeni üyeniz beylikdüzünden 37 yaşındayım evli çocuklu bi bayanım bu sayfaya tesadüfen denk geldim muhabbet ve kanarya kuşlarım var bazı konularda yetersiz kaldım diyebilirim sizlerin bilgisine ihtiyacım var
Hoş geldiniz! Kuşlarınızın fotoraflarını da paylaşabilirsiniz. Hatta kafesi felan eksik ve yalnış bir şey varsa kafeste arkadaşlar yardımcı olur

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ailemize hoş geldiniz isminizi yazmamışsınız 🥲 ben de Feyza, memnun oldum 🥰

kuşçuabla

Yeni Üye
Yavru kuşun dışkısı neden yeşil olur mama yiyo hiç hali yok nefes zor alıyo 😔

Rüya Ç.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Merhaba hosgeldiniz 😊 burda her sorunuza cevap verecek guzel insanlar var. Dogru yerdesiniz 🌼

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Başınız sağ olsun.😔
Bencede fazla beslemişsiniz. Konuya çok vakıf değilim ama neden siz beslediniz?
Bize göre normal oda sıcaklığı yavrulara göre normal olmayabilir. Henüz tüylenmemiş et parçası sonuçta. Sıcaklığı daha iyi olmaydı. Birde mutfak maalesef kuşlar için tehlikeli bir alan. Teflon gazı kuşlar için zehirlidir. 😕

Üst Alt