• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Merhaba kuşumun yavrumu ve cinsiyeti nedir yardımcı olurmusunuz🙏🏻

sevgi25

Yeni Üye
Merhabalar kuşumun cinsiyeti nedir acaba bide yeri hastalıktan çıktı çok zayıf geliyor eski iştahı yok sadece yem yiyor bide kalamar yaşı kemiriyor nasıl kilo aldırabilirim dal darı aldım dönüp bakmıyor yüzüne çok sessiz belki ona arkadaş olur diye eş almak istiyorum

Ekli dosyalar

sevgi25

Yeni Üye
Eş için henüz erkenmi sessiz olduğu için belki yalnız kalmaz diye düşündüm

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Merhabalar kuşumun cinsiyeti nedir acaba bide yeri hastalıktan çıktı çok zayıf geliyor eski iştahı yok sadece yem yiyor bide kalamar yaşı kemiriyor nasıl kilo aldırabilirim dal darı aldım dönüp bakmıyor yüzüne çok sessiz belki ona arkadaş olur diye eş almak istiyorum
Merhaba sevgi hanım , kilo alma için kuşlar için olan yulafı veya aspuru yem içine karıştırın dal sarısını da yem içine ufalayabilirsiniz.cinsiyet üst cere beyaz var ama altında yoğun maviler mevcut yaşı da daha küçük ortalama 3/4 aylık gibi duruyor göz de ki halka daha oluşmamış. Eş konusunda 3/4 aylık bi arkadaş olanilir yanına benim bıdığımda çok sessizdi yapısı sakindi arkadaş alınca çok canlandı bazen biz yetemiyoruz veya tam sahiplerine alışamayabiliyorlar. Bu yüzden arkadaş iyi bir tercih olabilir (karantina da kalması şartı ile) bir de rutin vitaminlere devam ediyor musunuz😊

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba henüz 3/4 aylık diyebilirim yakışıklı bir erkek maşallah SüphanAllah 😊🤲🥰

sevgi25

Yeni Üye
Evet kullanıyorum Allah razı olsun sizler ne dediyseniz aldım suyuna katıyorum bir gün arayla evet çok sessiz sakin bir kuş belki ona arkadaş iyi gelir mutsuz gibi biraz eş gelince inşallah hareketlenir ötmeye başlar ötmeside hiç yok video açıyorum gün içinde o şekilde ötüyor

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Evet kullanıyorum Allah razı olsun sizler ne dediyseniz aldım suyuna katıyorum bir gün arayla evet çok sessiz sakin bir kuş belki ona arkadaş iyi gelir mutsuz gibi biraz eş gelince inşallah hareketlenir ötmeye başlar ötmeside hiç yok video açıyorum gün içinde o şekilde ötüyor
Dediğim gibi benim kuşum da öyleydi fakat arkadaş geldikten sonra çok fark oldu siz de deneyebilirsiniz bence😊

sevgi25

Yeni Üye
Peki eşini dişimi alayım iki erkek olmaz değilmi aynı kafeste

Uygar

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Peki eşini dişimi alayım iki erkek olmaz değilmi aynı kafeste
Bu size bağlı aslında eş olmasını yuva yapmasını isterseniz dişi alabilirsiniz ama yuva istemiyorsanız iki arkadaş gibi istiyorsanız 2 erkek olur ama ileri de kavga etmemeleri anlaşmaları lazım o yüzden Onuda seçerken biraz gözlemleyin sakin huylu olmasına özen gösterin elinize alıp sert ısıran kuşları değil daha uyusal olanları seçin

Üst Alt