• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Merhaba Emine hocanın doğal katkısız kuşları

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Teşekkür ederim.Daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.Kaşıkta ki tuzsuz leblebi tozu, üzüm şekeri, su ve zeytinyağı karışımıdır.
Teşekkür ederim. 😊

Bu karışımın faydası nedir peki? Yavrulara mı veriyorsunuz sadece. Elle besleme maması yerine mi veriyorsunuz? 😊

Emine Tezcan

Yeni Üye
Teşekkür ederim. 😊

Bu karışımın faydası nedir peki? Yavrulara mı veriyorsunuz sadece. Elle besleme maması yerine mi veriyorsunuz? 😊
Yavrulara da , elle besleme maması olarak da kullanıyorum .Başka bir elle besleme maması kullanıyorum ama bitince bu şekilde mama yapıp verdiğim çok oluyor.Aynı elle besleme maması gibi hazırlayıp, çay kaşığı ucuyla üzüm şekeri, 2 damla zeytinyağı ile ılık şekilde veriyorum.Üzüm şekeri kuşlara faydalı tek şekerdir.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hocam üzüm şekeri yavrularda olur ama sindirim hastalarında risklidir yani kursak mantarında destekleyici olarak kullanılmaz kanatlı uzmanımız ile çalışmalarımızda bizzat kendisinin bilgisi dahilinde tatlı olan hiçbirseyin verilmemesi ve bu daha fazla enfeksiyonu azdirdigini söylemiştir ben bu yüzden mamaist besleme mamasını sıfır şeker olarak üretmekteyim.yogun bakım maması olarak geçiyor 😊

Üst Alt