• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Merhaba Arkadaşlar

lonelyboy

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar,

Oğlumun ısrarlarına dayanamayıp yaklaşık 3 ay önce bir muhabbet kuşu aldık. Forumda çok güzel bilgilendirici yazılarınız var. Bol bol faydalanmaya çalışıyorum. Aşağıda kuşumuzun bir kaç fotoğrafını ekledim. Dişimi erkekmi onu bile bilmiyorum :) . Birbirimize ısınmaya başladık özellikle oğlumla çok iyi anlaşıyor. Bu arada kuşun ismi Jack . Oğlum (5 yaşında) koydu adını :)

Fotoğraflardan anlaşılabiliyorsa yaşı ve cinsiyeti hakkında bilgilendirebilirseniz sevinirim. İyi forumlar...

Ekli dosyayı görüntüle 40197Ekli dosyayı görüntüle 40198Ekli dosyayı görüntüle 40199Ekli dosyayı görüntüle 40200

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Merhaba.. Hayırlı olsun. sizinle birlikte uzun ve güzel bir yaşamı olsun :) Kuşunuz genç bir erkek. Ama tüy e girmiş destek takviye veriyor musunuz ?

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ailemize hoş geldiniz 😊 seda hocanın dediği gibi erkek ve ikinci tuyunde yani 6-7 aylık civarında Jack e kocaman bir masallah 🥰

lonelyboy

Yeni Üye
Merhaba.. Hayırlı olsun. sizinle birlikte uzun ve güzel bir yaşamı olsun :) Kuşunuz genç bir erkek. Ama tüy e girmiş destek takviye veriyor musunuz ?
Teşekkür ederim. Meyve sebze veriyorum elbette ama ilaç gibi bir takviye vermedim hiç.

Nur Y.

Paylaşımcı
Teşekkür ederim. Meyve sebze veriyorum elbette ama ilaç gibi bir takviye vermedim hiç.
Ben şehmus bey in tavsiyesi ile probiyotık ve vitamin kullanıyorum iyi geldi çok şükür.
Ben şehmus beyin tavsiyesi ile vitamin ve probiyotik kullanmıştım çok iyi gelmişti. Sizde bu sekilde kusunuza destek olabilirsiniz

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bence 1 kuş için vitamin gereksiz onun yerine meyve ve sebzeden alıyor zaten vitaminleri.
Meyve ve sebzeden alamadığı vitaminler ne olacak peki? 🤔

Ben bir kuşken de kullanıyordum, 20 kuş varkende kullanıyorum. Sonuçta bir kuşa verdiğim sebze meyveyi 20 kuşa da veriyorum, arada bir fark yok.

lonelyboy

Yeni Üye
B vitamini içinde en güzeli ve doğalı muz sanırım :)
Çok teşekkür ederim arkadaşlar

Seda.

Tutkulu
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
B vitamini içinde en güzeli ve doğalı muz sanırım :)
Çok teşekkür ederim arkadaşlar
Dogalini ,güzelini tabii hepimiz isteriz ama dozaj ayarlaması zor olacaktır . Ve çok kullanan yok nedenide belli ... İhtiyacını net vermek istiyorsanız, hazır vitamin alın . Ne kadarsa kullanımı öyle kullanın. Ne demişler herşeyin fazlası zarar :)

Son düzenleme:
Üst Alt