• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Merhaba Aranıza Yeni Katılıyorum

Tevfik

Yeni Üye
Aynen öyle hocam. Protein scimer, özel filtre, mercanlar, özel test kitlerinin hepsi hat safhada. Resmen evde akvaryum değil hasta bir adama bakıyor gibi ilgilenmek gerek. Bu hobide en iyisi 15lt bir akvaryumda betta beslemek. Yoksa ocağına incir ağacı dikecek balıklar var. 😅
Halaoğlu beta getirdi, onun yanına eş alayım ile başladı ve daha sonra japon orandalar getirip 200 litre akvaryum kurduk. Daha sonra oda da şurası da boş buraya da 170'lik atalım mı dedim, olur abi dedi. Oraya da attık bakalım nereye gidiyoruz bilmiyoruz :D

koraykbl

Aktif Üye
Halaoğlu beta getirdi, onun yanına eş alayım ile başladı ve daha sonra japon orandalar getirip 200 litre akvaryum kurduk. Daha sonra oda da şurası da boş buraya da 170'lik atalım mı dedim, olur abi dedi. Oraya da attık bakalım nereye gidiyoruz bilmiyoruz :D
Senin iş sıkıntı hocam aman. Hastalık bu. Düşme ahmetim.🤣 Şaka bir yana bende lepistes ile başlamıştım. O dönemler çok iyiydi. Sonra yavrularını atölye öğretmenime verdim. Şuanda atölyede akvaryumda yüzüyorlar. Benden hatıra...