• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Memati aşırı strese girdi sanırım.

papagai33

Aktif Üye
Teşekkür ederim, ben maydonoz marul havuç vs. veriyorum ancak hepsini abartmadan, özellikle maydonozun fazlası zararlı diye okumuştum, ne kadar deli gibi sevse de abartmadan veriyorum. Sevindim iyi olmasına, umarım daha çok alışır
Bana bugün bir kuşçu sakın maydonoz verme dedi. Nane daha iyi dedi. Bakalım bugün ballı kraker in yarısını hiç etti tek başına
Merhaba maydanozun fazlası vücuttaki Calsiyumun azalmasına etki eder
Verirken yaprak değil de saplarını verin daha iyi olur😊🤲
Brokoli, tere, kırmızı biber, köy biberi, dereotu çok daha zengindir vitamin bakımından 😊

Bieber acı çıkarsa problem olur mu ? Nane vereyim mi ?

mortsvivants

Paylaşımcı
Brokoli, tere, kırmızı biber, köy biberi, dereotu çok daha zengindir vitamin bakımından 😊
Yok zaten benim bile boğazıma kaçabiliyorken ona asla yaprağını vermem sapını yiyor evet :) Saydıklarınızı hiç denememiştim bilmediğim için, çok teşekkürler

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bana bugün bir kuşçu sakın maydonoz verme dedi. Nane daha iyi dedi. Bakalım bugün ballı kraker in yarısını hiç etti tek başına
Ballı kraker zararlıdır kraker hepsi zararlıdır, vermeyin lütfen
Maydonoz için de açıkladım, Calsiyum u yok eder fazlası, sapını tercih edin
Brokoli, maydanoz sapı, dereotu, tere, roka, kırmızı biber, köy biberi çok daha zengindir vitamin bakımından

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye

Bieber acı çıkarsa problem olur mu ? Nane vereyim mi ?
Nane, havuç, pancar, kızgınlığı artırır😊
Acıyı tatmazlar verebilirsiniz fakat fazlası kızgınlık artırır

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
kuşum iyi zarar görmemiş sanırım eleman içeri girerken kesti elini. Bugün keyfi yerine geldi noormale devam ediyor tek korkum akşam üşümesi içine gireceğini bilsem yuvalık alacağım ama girmez diyorlar. Neler yapmamı önerirsiniz ilgi olarak? gidip konuşayım mı yoksa seveceği şeyleri mi vereyim? Teşekkürler
Kafes dışında haşır neşir olmanız onu mutlu eder. İş yerinde bu mümkün olurmu ortamınızı bilemiyorum tabii. Sıcaklık olarak alıştıkları ortam ısısı ani değişimler olmadığı sürece üşümezler. Ama önlem amaçlı çıkmadan önce örtü örtebilirsiniz. Cam veya pencere önü yere konumlandırmayın. Hem soğukluğu artırır hemde ani hareketlilik gece onu rahatsız eder. Ama keşke ev ortamında baksanız çok daha mutlu olur.

papagai33

Aktif Üye
Nane, havuç, pancar, kızgınlığı artırır😊
Acıyı tatmazlar verebilirsiniz fakat fazlası kızgınlık artırır
aman kızgınlığı artmasın :D ben dal darı ve ceviz ile kendisini ödüllendireyim zaten keyfi de yerine geldi. Çok teşekkürler lginiz için

papagai33

Aktif Üye
Kafes dışında haşır neşir olmanız onu mutlu eder. İş yerinde bu mümkün olurmu ortamınızı bilemiyorum tabii. Sıcaklık olarak alıştıkları ortam ısısı ani değişimler olmadığı sürece üşümezler. Ama önlem amaçlı çıkmadan önce örtü örtebilirsiniz. Cam veya pencere önü yere konumlandırmayın. Hem soğukluğu artırır hemde ani hareketlilik gece onu rahatsız eder. Ama keşke ev ortamında baksanız çok daha mutlu olur.
Kafes dışına çıkartmam içi alımamız gerek ama daha elime gelmiyor o yüzden çıkartamıyrum. İş yeri de gayet geniş, efendi gibi uçup kafesine dönmek istese bir sürü yer var böyle ama aynı zamanda kaçma şansı da yüksek. Ben de evde beslemek istiyorum ama ben sbaah 8 akşşam 9 çalışan birisiyim bu yüzden evde çok daha yalnız kalır.
Şimdi böyle üşümesin diye. Zaten cereyan edecek yerde değil
IMG_9428.jpeg

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kafes dışına çıkartmam içi alımamız gerek ama daha elime gelmiyor o yüzden çıkartamıyrum. İş yeri de gayet geniş, efendi gibi uçup kafesine dönmek istese bir sürü yer var böyle ama aynı zamanda kaçma şansı da yüksek. Ben de evde beslemek istiyorum ama ben sbaah 8 akşşam 9 çalışan birisiyim bu yüzden evde çok daha yalnız kalır.
Şimdi böyle üşümesin diye. Zaten cereyan edecek yerde değil
Ekli dosyayı görüntüle 71001
Yinede tüm önlemleri alıp gün içinde ara ara dışarı çıkarın. Bu şekilde hep kafeste olması çok üzücü 😕

mortsvivants

Paylaşımcı
Yinede tüm önlemleri alıp gün içinde ara ara dışarı çıkarın. Bu şekilde hep kafeste olması çok üzücü 😕
En son yazdığım başlıkta buna benzer bir konuyla ilgili bir soru sormuştum, uygun bir zamanda bakabilir misiniz acaba?

Üst Alt