• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Melodik ötüşü yok

timirli

Yeni Üye
1 buçuk ay önce erkek sultan papağanı aldım. Bize çok alıştı soframıza kendisi geliyor ele de alıştı, kendisi uçup kafamıza omzumuza geliyor. Ama hiç melodik ötüşü yok hep tek tip ötüyor. Petshop ile konuştuğumda her kuşun farklı karakteri vardır geç ötebilir televizyon yanına koy duysun durmadan dedi ama açıkçası hiç güven vermedi bana. Birincil kanatlarının altı benekliyse dişi oluyormuş ki benim kuşumun da benekli. Ötüşünden ve diğer etkenlerden dişi olduğunu düşünüyorum. Ama işi bilenlerin de fikrini almak istedim gerçekten de şimdiye kadar melodik ötmemesi mümkün mü? Ki 1 hafta sultan papağanı için aynı şarkıyı dinlettin söylesin diye ama hiç taklit etmeye bile çalışmadı. Bugün de ishal oldu düzenli haftada bire vitamin probiyotik ve düzenli sebze de veriyorum evin sıcaklığı da iyi sebebini anlayamadım.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
1 buçuk ay önce erkek sultan papağanı aldım. Bize çok alıştı soframıza kendisi geliyor ele de alıştı, kendisi uçup kafamıza omzumuza geliyor. Ama hiç melodik ötüşü yok hep tek tip ötüyor. Petshop ile konuştuğumda her kuşun farklı karakteri vardır geç ötebilir televizyon yanına koy duysun durmadan dedi ama açıkçası hiç güven vermedi bana. Birincil kanatlarının altı benekliyse dişi oluyormuş ki benim kuşumun da benekli. Ötüşünden ve diğer etkenlerden dişi olduğunu düşünüyorum. Ama işi bilenlerin de fikrini almak istedim gerçekten de şimdiye kadar melodik ötmemesi mümkün mü? Ki 1 hafta sultan papağanı için aynı şarkıyı dinlettin söylesin diye ama hiç taklit etmeye bile çalışmadı. Bugün de ishal oldu düzenli haftada bire vitamin probiyotik ve düzenli sebze de veriyorum evin sıcaklığı da iyi sebebini anlayamadım.
Merhaba geçmiş olsun
Yemini suyunu tazeleyin, çeşme arıtma su vermeyin
Vitamin olarak
♦ Röhnfried ürünleri tavsiye ederim profesyoneldir
Entrobac probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w multivitamin
BtAmin forte tüy kas kemik yapısını destekler sinir sistemini güçlendirir dengeyi sağlar
Rutin olarak verilmelidir
Petshoptan alınan vitaminler inanın fayda etmez
İnternet üzerinden yada mamaist.com dan Bölünmüş temin edebilirsiniz
Petshop: %5/10
Röhnfried :%90/95
Etki sağlar
Çatı kontrolünü yapın
Dişi/----/
Erkek /--/
Anüs üzerinde iki kemik ucu var kontrol edin lütfen
Dar ise erkek geniş ise dişidir
%90 çatı kontrolü nettir
Açlık dışkısı yapmış yulaf darı aspur verin ve probiyotik bağışıklık sistemi içindir verilmelidir
İnsan gıdası kesinlikle vermeyin
Prinç haşlayın, suyundan içirin, taneleri yedirin ishali keser
Muz verebilirsiniz antioksidandır ishali oda keser

Ekli dosyalar