• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

melek oldu

pardonyani

Yeni Üye
dun kusumu kaybettim fakat bir tane daha bebek var su an onada bir şey olmaması için bazı bilgiler almaka istiyorum
sabah kanatlarında tik ler baslamıstı durmadan tik şeklinde daga sonra vitamin verdik ama bir den kafasını deli gibi sağa sola oynatmaya basladı sonra sında bir 5 dakika kadar düzeldi ancak ardından aynı şekilde başı bir sağa bir sola çevirmeye basladı aynı delirmiş gibi ve nihayet dustu ve uçtu melek olarak acaba ne olmus olabilir 2 kus aynı kafeste olmasına rağmen küçük olanda şimdilik bir şey yok ama sabah kakası tuylerine bulaşık bir şekilde buldum
. Yardımcı olursanız sevinirim

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Geçmiş olsun. Kaybettiğiniz kuşun resimleri varsa paylaşır mısınız? Kanatlarında tikler başladı derken kontrolsüz şekilde hareket mi ettiriyordu? Küçük kuşunuzun da dışkı resmi ile tünekte dururken video veya resmini paylaşın, görelim .

pardonyani

Yeni Üye
ne yazıkki dediğim gibi melek oldu gıttı yavrununkini paylasıyorum bir sıkıntı gorunmuyor evet istemsiz bir şekilde kanatları hareket ediyordu

Taha Y.

Müdavim
olamazzzz benim kuşumda öyle onu veterinere götürücem ve geçmiş olsun mekanı cennet olsun

pardonyani

Yeni Üye
ronay bey vefat etmesiyle ilgili sizden bir yorum alabilirmiyim lütfen

pardonyani

Yeni Üye
lutfen konuyla ilgili bir bilen yardımcı olabilirmi

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Kaybettiğiniz kuşta kanatlarında tikler başladı derken kontrolsüz şekilde hareket mi ettiriyordu? Kabarma dışındaki size farklı gelen belirtileri yazın ona göre diğer kuşunuzun önlemini alalım.

pardonyani

Yeni Üye
evet sabah birden baslayan bir olay kontrolssuz tik şeklinde istensiz kanat haraketleri sonrasında sessizleşti eşimin saclarının arasında boynunda tünedi daha sonra istemsiz bir boyun hareketleri basladı sağ sola doğru deli gibiydi vitamin verdik (polivit) b ertesinde bir 10/15 dakika normale döndü ve birden boyun hareketleri tekrar basladı ve dustu melek oldu

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Kanatlı uzmanı veteriner hekime götürmelisiniz hem bakımını yapar hem sorunu teşhis eder. Çok belirsiz olduğu için buradan anca geniş spekturumlu ilaç önerebiliriz.

pardonyani

Yeni Üye
kaybettik 2 gun oldu burada sebebini bulmaya çalışıyorum derdim o be bir tane daha bebek var evde onu koruma amaçlı