• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Maviş'imi Kaybettim..

EdaSerbez

Yeni Üye
Maviş'i bu gece 3:18 de kaybettim. Her şeyi yaptım ama kurtaramadım meleğimi. Herkese her şey için teşekkür ederim Maviş ilk ve son kuşumdu bu yüzden foruma da girmeyeceğim artık. Yardımlarınız için teşekkür ederim tekrardan.

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Maviş'i bu gece 3:18 de kaybettim. Her şeyi yaptım ama kurtaramadım meleğimi. Herkese her şey için teşekkür ederim Maviş ilk ve son kuşumdu bu yüzden foruma da girmeyeceğim artık. Yardımlarınız için teşekkür ederim tekrardan.
Başınız sağolsun çok üzüldüm acınız acımız 😔

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Başınız sağolsun 😔

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun. Başka bir kuşa ev olmayı bence tercih etmelisiniz. Kim bilir ne kötü şartlarda hayatına devam edecek bir cana can olmak kadar güzel bir duygu yok. Bu duygudan kendinizide canı da mahrum etmeyin 🥹

Zeus

Müdavim
bence acıyı dindirmenin en iyi yani yeni bir hayvan sahiplenmektir yerini tutmasada yeni bir yavrunuz olmuş olur 🙂
Öyle haklısınız ki 40 gün önce köpeğimizi kaybettik 11 yaşında. 20 gün önce Zeus’u sahiplendik. İlk günler biraz zor geldi ama sonrasında bize iyi geldiğini düşünüyorum. Bizim tercihimiz farklı bir can sahiplenmek oldu çünkü köpek sahiplenecek olsaydık kıyaslama yapabileceğimden korktum.

Başınız sağ olsun, kaybınız için çok üzüldüm 🖤 belki başka tür bir kuş ya da başka bir canlı sahiplenebilirsiniz ama sizin için uygun olduğuna inandığınız bir zamanda. Elbette kimse birbirinin yerine geçemez, hepsinin yeri ve sevgisi ayrı oluyor.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba 🥹🥹başınız sağ olsun, çok üzüldüm, ne yapsak olmuyor, günü saati geldiğinde
Minik meleğimiz, avcumuzdan kayıp gidiyor 🥹🥹🤲
Önemli olan merhamet ve sevgi ile herşeyi yapabilmek🥹🤲
Çok emek verdiniz, yüreğinize sağlık🥹🤲
Rabbim böyle acıları yaşatmasın, içiniz rahat olsun🥹🤲
Başınız sağolsun o artık özgürce kanat çırpan bir melek🪽🪽🪽🪽🪽

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
Başınız saolsun, kayıplar maalesef ki insanın hevesini kırsa da yeni can sahiplenmek bir öncekinin acısını hafifletiyor.
arkadaşlara katılıyorum, yeni bir kuş edinmelisiniz.

EdaSerbez

Yeni Üye
Başınız sağolsun. Başka bir kuşa ev olmayı bence tercih etmelisiniz. Kim bilir ne kötü şartlarda hayatına devam edecek bir cana can olmak kadar güzel bir duygu yok. Bu duygudan kendinizide canı da mahrum etmeyin 🥹
Teşekkürler haklısınız

EdaSerbez

Yeni Üye
Öyle haklısınız ki 40 gün önce köpeğimizi kaybettik 11 yaşında. 20 gün önce Zeus’u sahiplendik. İlk günler biraz zor geldi ama sonrasında bize iyi geldiğini düşünüyorum. Bizim tercihimiz farklı bir can sahiplenmek oldu çünkü köpek sahiplenecek olsaydık kıyaslama yapabileceğimden korktum.

Başınız sağ olsun, kaybınız için çok üzüldüm 🖤 belki başka tür bir kuş ya da başka bir canlı sahiplenebilirsiniz ama sizin için uygun olduğuna inandığınız bir zamanda. Elbette kimse birbirinin yerine geçemez, hepsinin yeri ve sevgisi ayrı oluyor.
Teşekkür ederim sizinde başınız sağ olsun 😔

EdaSerbez

Yeni Üye
Merhaba 🥹🥹başınız sağ olsun, çok üzüldüm, ne yapsak olmuyor, günü saati geldiğinde
Minik meleğimiz, avcumuzdan kayıp gidiyor 🥹🥹🤲
Önemli olan merhamet ve sevgi ile herşeyi yapabilmek🥹🤲
Çok emek verdiniz, yüreğinize sağlık🥹🤲
Rabbim böyle acıları yaşatmasın, içiniz rahat olsun🥹🤲
Başınız sağolsun o artık özgürce kanat çırpan bir melek🪽🪽🪽🪽🪽
Teşekkür ederim 😢

Üst Alt