• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Mavişim 😪

tssy23

Müdavim
Kıdemli Üye
Geçmiş olsun bence hemen yeni bir kuş sahiplenin bizler artık bir kere kuşlara alıştık mi o kafesi boş gördükce daha da kötü oluyoruz

alici0

Aktif Üye
geçmiş olsun çok üzücü bir olay olmuş .Umarım bundan sonraki sahipleneceğiz kuşunuzla çok mutlu olursunuz

Meryem

Paylaşımcı
Başınız sağ olsun ya çok üzüldüm :cry: ne diyeceğimi bilemedim nasıl teselli edilir ki böyle bir durumda :( sizin elinizden gelen bir şey yokmuş, olması gerekiyormuş demek ki :cry:
Sağolun çok teşekkür ederim. 😢 İnanın nasıl olduğunu anlamak için çok beyin yordum her şey öyle imkansız dı ki. Mavişin koridora çıkması kedinin eve girmesi her şey çok tuhaf o kadar dikkatli olmama rağmen 😭 Tutamadım yavrumu en zor anında yanında olamadım 😭

Meryem

Paylaşımcı
Geçmiş olsun bence hemen yeni bir kuş sahiplenin bizler artık bir kere kuşlara alıştık mi o kafesi boş gördükce daha da kötü oluyoruz
Bilmiyorum çok zor benim için Mavişimin yeri o kadar farklıydı ki evdekiler çok üzüldü annemler daha istemiyor çok kötü olduk ailecek toparlıyamoyorz.

İbrahim K.

Aktif Üye
Başınız sağolsun eviniz giriş katmi acaba

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Çok geçmiş olsun ölenle gidene çare yok malesef😔

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet giriş kat. Bir de köydeyiz.Önlem almıştık kapılar pencereler hep sineklik takılıydı
Bizde belli zamanlar köye gidiyoruz ve kediler dışarda cirit atıyor hele Pamuk u pencereden gördüklerinde kulağını dikiyorlar gözünü Pamuktan hiç ayirmiyorlar. Ve aynı sizin gibi her yerde sineklik var. Bir gün odada oturuyoruz hepimiz. Kedi kapının sinekliginden içeri girdi. Sineklik aşağıdan sabitlenmedigi için çok rahat girebildi. Hemen Pamuk un olduğu tarafa gitti. Ben koşup kafese hemen siper oldum 😕 Ama en büyük avantajı kafesinde olmasıydı. Sizin de muhtemelen sineklik aşağıdan sabitlenmediginden dolayı kolaylıkla içeri girdi. Olacakla öleceğin önüne geçilmiyor maalesef başınız sağolsun tekrardan 😔🙏🏻