• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Görsel Paylaşım MAP'in Anı Defteri 💛💚💙

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici

Herkese merhaba arkadaşlar😊
beyefendimizin kekik çayına olan aşkını, ona verdiği anlık tepkileri sizlerle de paylaşmak istiyorum😍😂
😂😂Yaa gönderin tercümanlık yapsın burda diğerlerine 😂 maşallah maşallah maşallah

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi

beyefendimizin kekik çayına olan aşkını, ona verdiği anlık tepkileri sizlerle de paylaşmak istiyorum😍😂
Maşallah kekik çayının faydalarını anlatmak için bu videoyu kullanalım artık 🥰

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Oyy maşallah SüphanAllah, çay aşkı dedikleri bu sanırım🥰🥰🥰şifa olsun inşallah 😊🤲

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye

Anlık tartışıyoruz kendisiyle🙄😩

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar💝 uzun zamandır aktif olamıyorum ve bir süre daha olamayacağım gibi😟 zaman buldukça bakıyorum ama umarım eskisi gibi aktif olabilirim birgün🙏🏾 bu sabah Map'in bir kanadının altında bir farklılık sezer gibi oldum. Göz yanılması mıydı emin değilim ama annem/babam geldiği zaman kontrol etmek için bir yardım alacağım. Her ihtimale karşı Rif'imi temin ettim🙏🏾 Map dahil herhangi bir kuşu tutmakta çok beceriksizim😩 aslında beceriksizlikten ziyade zarar vereceğim korkusu ile tutmakta fazla hassas davranıyor ve yaklaşıyorum🥺 sonuç olarak videoda çıldırmamı gördüğünüz üzere😅 Map kazandı😒 - şimdilik.. -

Map'le sizlere böyle ufak bir selam gönderelim istedik😊🙋🏾‍♀️🐦 Beyefendi ele alındığında aşırı stresleniyor, kanat titretmesi bu yüzden😒 gıcık işte gıcık🙄 şuan zıplayıp hopluyor beni çatlatıyor yerimde😫 trip atma sırası bende..🙂

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar💝 uzun zamandır aktif olamıyorum ve bir süre daha olamayacağım gibi😟 zaman buldukça bakıyorum ama umarım eskisi gibi aktif olabilirim birgün🙏🏾 bu sabah Map'in bir kanadının altında bir farklılık sezer gibi oldum. Göz yanılması mıydı emin değilim ama annem/babam geldiği zaman kontrol etmek için bir yardım alacağım. Her ihtimale karşı Rif'imi temin ettim🙏🏾 Map dahil herhangi bir kuşu tutmakta çok beceriksizim😩 aslında beceriksizlikten ziyade zarar vereceğim korkusu ile tutmakta fazla hassas davranıyor ve yaklaşıyorum🥺 sonuç olarak videoda çıldırmamı gördüğünüz üzere😅 Map kazandı😒 - şimdilik.. -

Map'le sizlere böyle ufak bir selam gönderelim istedik😊🙋🏾‍♀️🐦 Beyefendi ele alındığında aşırı stresleniyor, kanat titretmesi bu yüzden😒 gıcık işte gıcık🙄 şuan zıplayıp hopluyor beni çatlatıyor yerimde😫 trip atma sırası bende..🙂
Geçmiş Olsun Canım Crystalinde Sikabilirsin. Ben Göremedim Videoda. 🥰

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye

Ben mape hak veriyorum ben de bana fazla dokunulmasından hoşlanmam 🤣🥰 Maşallah bebişe ❤

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Ben mape hak veriyorum ben de bana fazla dokunulmasından hoşlanmam 🤣🥰 Maşallah bebişe ❤
Ama ama hiç dokunmuyorum kii haksızlık sırf sevimli ve yakışıklı diye 🥺😂🥰 sağlık konusu olduğunda bi avucuma almaya yelteniyorum o kadar o da zaten olmuyo 🤣😫 gelirse kendisi geliyo uğraşıyo bizimle, biz istediğimizde yook asla kıyamet kopuyo üstüne triplere giriyo😒😩😅 teşekkür ederiz🥰

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Düzenli Olarak Crystalin Sikabilirsin Canım.Haftada 1 2 Kere. Rica Ederim 🥰
Bu bilgi için de çok teşekkür ederim herhangi bir şey olmasa da kullanılabilir olduğunu bilmiyordum altın değerinde bir bilgi daha💕🙏🏾

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Bu bilgi için de çok teşekkür ederim herhangi bir şey olmasa da kullanılabilir olduğunu bilmiyordum altın değerinde bir bilgi daha💕🙏🏾
Rica Ederim Kullanin Bir Zararı Olmaz 🥰

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ama ama hiç dokunmuyorum kii haksızlık sırf sevimli ve yakışıklı diye 🥺😂🥰 sağlık konusu olduğunda bi avucuma almaya yelteniyorum o kadar o da zaten olmuyo 🤣😫 gelirse kendisi geliyo uğraşıyo bizimle, biz istediğimizde yook asla kıyamet kopuyo üstüne triplere giriyo😒😩😅 teşekkür ederiz🥰
Aynı ben 🙋🤣 Yürü map 🤣🥰🥰

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Usb belleğimde bir fotoğraf ararken Map'imin bebeklik fotoğraflarını buldumm..🥺😭🥰❤

9042dc93-da9a-4635-8617-e08bc9cb1579.jpg

Map, abimin kuşlarının bebeğiydi. Onun eline doğdu, yeme düşüp anneden koptuğu an ben sahiplendim❤ Bunun yanında annesinin de fotoğrafını bulduk💙
b83af209-822c-479b-a92e-6da750984f04.jpg
Ama malesef ki babamız Alex'in hiçbir görüntüsünü bulamadık😞 İnternetten buldum bu görseli. Alex'de neredeyse bu görüntüde ki yakışıklıya benziyordu.
8af786db-7ef5-4eab-b2c5-2364632ff22a.jpg
👆

2yıl 5aylık minik bir adam şimdi🥺🤗❤
d6a7bea7-0afc-4f00-9c2d-11c168892bdd.jpg

Üst Alt