Muhabbet kuşum 2 haftadır mantar tedavi oluyor. 3. Haftada da çoğunluğu iyi ama bu hafta da kullansın dedi veteriner ve kullanmaya başladık. Fakat ilk 2 haftada her gün iyi seyrederken şu son 2 günde kuş biraz durgunlaştı sürekli uyumaya falan başladı. Birkaç gün önce duşa girdi ve uzun kuyruk tüyleri dahil uzun bir süre tüy döktü. Normalde suya sokamıyorduk belki de 1-2 yıl sonra ilk defa duya girdi bu yüzden tüy dökümü bu yüzden oldu diye düşündük. Şimdi yeni tüyleri de çıkmaya başladı bir yandan da hastalık devam ediyor diye çok dinlenme ihtiyacı duyuyor diye düşündük fakat bugün bizi çok korkutan öğürme refleksi tarzı bir şey yapmaya başladı. Veteriner bize ilacın tik oluşturabileceğini falan söyledi ama nası bir tik oluşabileceğini söylemedi. Bu şey bir tik mi yoksa bir sorunun işaretçisi mi. Mantardan dolayı bunu yapabileceğini söylemişti ama durgunlaşmalarla birlikte başlayınca ve ilk 2 hafta olmayıp şimdi başlayınca beni çok korkuttu. Pazar olduğu için de veteriner dönüş yapmadı. Beni aydınlatırsanız sevinirim. 4.5 yıldır bizimle canımız ciğerimiz oldu. Hep de temizliğini vesaire eksik etmeden yaptık ama kaçıramadık bu hastalıktan. Çok gerici bir 2 hafta oldu özellikle benim için. Görüntü: " Watch unnamed | Streamable "
Ek not: halsizlik var ama yem yiyor tüylerini düzenliyor kusma vesaire yok omzumda dururken geviş falan da getiriyor
Ek not: halsizlik var ama yem yiyor tüylerini düzenliyor kusma vesaire yok omzumda dururken geviş falan da getiriyor
Son düzenleme: