• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Mantar

Dreamefe

Yeni Üye
Geçenlerde muhabbet kuşumdaki mantardan bahsetmiştim 4 gündür dr. Animal adındaki ilacı kullanıyorum baldırlarını ve gagasını vazelinliyorum , kaşıntıdan yara yaptığı bölgeyi de terramicynle deatekliyorum, kafesini de sirkeli sularla sildim tünejler de dahil suyu da vitaminli. Fakat kaşıntıları hala devam ediyor tüm vücudunu sarmış olabilir mi ? Ve ne yapmalıyım başka bilmiyorum.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Dış parazit uyguladınız mı? Ayrıca hiç mantar kremi kullanmamışsınız. İleri derece mantarda vazelin pek işe yaramaz. Travazol yada trosy krem alıp gaga, popo ve ayaklara sürmelisiniz. Mümkünse kuşunuzu tünekte videsounu görebilir miyiz? Streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşın lütfen

Dreamefe

Yeni Üye
Dış parazit uyguladınız mı? Ayrıca hiç mantar kremi kullanmamışsınız. İleri derece mantarda vazelin pek işe yaramaz. Travazol yada trosy krem alıp gaga, popo ve ayaklara sürmelisiniz. Mümkünse kuşunuzu tünekte videsounu görebilir miyiz? Streamable üzerinden videosunu yükleyip linkini burada paylaşın lütfen

Dreamefe

Yeni Üye
Dış parazit yaptırmadım. Uykusundan uyandırdım çekerken yine çok fazla kaşındı video boyunca da. Yarın tüm gün çalışıyor da olacağım ve o dediğiniz kremi akşam uygulayacağım ancak.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Dış parazit yaptırmadım. Uykusundan uyandırdım çekerken yine çok fazla kaşındı video boyunca da. Yarın tüm gün çalışıyor da olacağım ve o dediğiniz kremi akşam uygulayacağım ancak.
Tüneklerin kafesin kuytu yerlerine bakın nokta şeklinde siyah noktalar var mı? Evet kremi gece ışıkları kapatmadan önce sürünki yemesin. Ve mutlaka dış parazit için veterinerden damla alıp ensesine tek damla uygulayın sonrasında 15 gün eonra ikinci dozu yapın v rüz nli olarak üç ayda bir tekrarlayın.

Üst Alt