• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Mantar Enfeksiyonuna Karşı Krem Önerisi

emse5346

Yeni Üye
Merhabalar,
muhabbet kuşumda mantar enfeksiyonu var. İnternette uzunca bir süredir araştırma yapıyorum ve Trosdy adlı krem öneriliyor. Uygulayanlar kısa sürede olumlu sonuçlar almışlar. Almanya'da eczaneye bu kremi sorduğumda ülke içinde satışının olmadığını söylediler. İnternetten almak istediğimde ise 4-5 iş günü içinde elime ulaşacağı öngörülüyor. Ancak ben mümkün mertebede en kısa sürede tedaviye başlamak istiyorum, çünkü inanılmaz hızlı bir şekilde gaga etrafına yayıldığını gözlemliyorum. Bu noktada başka bir alternatif sunabilir misiniz bilmek istiyorum. Başka alternatifler de söyleyebilirseniz, bir de onları bulmaya çalışayım. Şimdiden dönüşünüz için teşekkür ederim.
Selamlarımla
Emir
Ekli dosyayı görüntüle 95098

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Trosdy veya travazol mantar kremidir ve kısa sürede normale döner.
Tatlı badem yağı veya kokusuz vazelinde işe yarayabilir ama ileri derecede mantar varsa bunlar yeterli gelmeyebilir. Yinede mantar kremlerini bulamazsanız en azından bir çözüm olarak kullanabilirsiniz.

Kuşu görebilir miyiz?

Tüm ekipmanları iyice dezenfekte edin. Kuşun gaga, ayak ve poposuna kulak çubuğu ile sürün.

emse5346

Yeni Üye
Trosdy veya travazol mantar kremidir ve kısa sürede normale döner.
Tatlı badem yağı veya kokusuz vazelinde işe yarayabilir ama ileri derecede mantar varsa bunlar yeterli gelmeyebilir. Yinede mantar kremlerini bulamazsanız en azından bir çözüm olarak kullanabilirsiniz.

Kuşu görebilir miyiz?

Tüm ekipmanları iyice dezenfekte edin. Kuşun gaga, ayak ve poposuna kulak çubuğu ile sürün.
Cevabınız için teşekkür ederim Semiha Hanım. Umuyorum resimlerde net bir şekilde görülebiliyordur. Gagasının yan ve alt kısımlarında, ceresinin alt kısmında yoğunlukla bulunuyor maalesef.

Ekli dosyayı görüntüle 95100Ekli dosyayı görüntüle 95101

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Cevabınız için teşekkür ederim Semiha Hanım. Umuyorum resimlerde net bir şekilde görülebiliyordur. Gagasının yan ve alt kısımlarında, ceresinin alt kısmında yoğunlukla bulunuyor maalesef.

Ekli dosyayı görüntüle 95100Ekli dosyayı görüntüle 95101
Merhaba trosyd diğer kremlerle göre daha az yan etki yapar, yememesine dikkat edin lütfen
Gaga ve ayaklara sürüp ovun iyce kremi
Uyumadan önce sürün ki dokunmasın
7 gün günde 1 defa sürebilirsiniz
Geçmiş olsun

emse5346

Yeni Üye
Merhaba trosyd diğer kremlerle göre daha az yan etki yapar, yememesine dikkat edin lütfen
Gaga ve ayaklara sürüp ovun iyce kremi
Uyumadan önce sürün ki dokunmasın
7 gün günde 1 defa sürebilirsiniz
Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim, inşallah kısa sürede iyileşir. Söylediklerinizi dikkate alacağım. Selamlarımla. 🖐

Üst Alt