• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Manisa'da selamlar

Wilakress

Yeni Üye
Adım Gökhan, 35 yaşındayım.
Bu güne kadar birçok patili dostlarımız oldu, hepsini de çok sevdik. Yakın dönemde eşim eve minicik muhabbet kuşu ile geldi, alışkın değildim ama onu da çok sevdim. Hatta eşime de söyledim, bir kuşu bu kadar çok seveceğim aklıma gelmezdi.
Yaklaşık 2 aylık birliktelikten sonra hiç beklemediğimiz bir anda, çok kötü bir şekilde kendisini kaybettik ve bu bizi çok kötü etkiledi.
Ya tamamen bu işten vazgeçecek, ya da daha da üzerine gidip yeni dostlar alacaktık ki biz de böyle yaptık.
Bugün evimize 2 küçük evlat aldık, yakında bol bol görüşeceğiz :)
Ekli dosyayı görüntüle 13888

Wilakress

Yeni Üye
Maşallah çok güzeller. Aklınıza takılan herşeyi bize sorabilirsiniz. Forumda yazılarımızı inceleyerek genel bakımlarını vs öğrenebilirsiniz. Bu arada petshoplarda 1-2 liraya ahşap tünek satılıyor ondan almanız iyi olur. Plastik mantar yapıyor. Birde imkan varsa daha geniş bir kafes
Teşekkür ederim. Ahşap kafes yapıyorum, 1 haftaya bitmiş olur. Hem ahşap hemde çok daha geniş. 1 hafta idare ederler diye düşündüm.

Paylaşımları okumaya başladım, takildigim yerde mutlaka sorarım.

Bahar Y.

Müdavim
Adım Gökhan, 35 yaşındayım.
Bu güne kadar birçok patili dostlarımız oldu, hepsini de çok sevdik. Yakın dönemde eşim eve minicik muhabbet kuşu ile geldi, alışkın değildim ama onu da çok sevdim. Hatta eşime de söyledim, bir kuşu bu kadar çok seveceğim aklıma gelmezdi.
Yaklaşık 2 aylık birliktelikten sonra hiç beklemediğimiz bir anda, çok kötü bir şekilde kendisini kaybettik ve bu bizi çok kötü etkiledi.
Ya tamamen bu işten vazgeçecek, ya da daha da üzerine gidip yeni dostlar alacaktık ki biz de böyle yaptık.
Bugün evimize 2 küçük evlat aldık, yakında bol bol görüşeceğiz :)
Ekli dosyayı görüntüle 13888
Maşallah çok güzeller sağlıkla uzun ömürlü olsunlar inşallah, hoşgeldiniz aramıza :)

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Tüyünce ömrü olsun inşallah maşaları 🙏🏻☺ Herhangi bir durumda konunuzu açarsanız yardımcı oluruz elimizden geldiğince tecrübemizin yettiğince.

Oğuz

Paylaşımcı
Maşallah çok güzeller tüyleri kadar ömürleri olsun inşallah. Hoşgeldin hemşerim