Mamalara kızışsın diye toz biber atanda var işe yararmı bi zararı varmıdır?
ben beatiful food ballı kurtlu yeme tarçın kekik havuç kırmızı lahana arada toz biber atıyorum başka ne ekliyebilirim.
Zararı olsa kullanan olmaz.
Ben kuş kumu,toprağı,pelet yem,sağlık tohumları,yabani tohum,zeolit,üzüm çekirdeği tozu,çörek otu yağı vs . de koyuyorum. Hepsini bir anda değil tabi.
Zararı olsa kullanan olmaz.
Ben kuş kumu,toprağı,pelet yem,sağlık tohumları,yabani tohum,zeolit,üzüm çekirdeği tozu,çörek otu yağı vs . de koyuyorum. Hepsini bir anda değil tabi.
yani her şey olduğu gibi çoğu şeyin yararı varda ne kadar elzem onu tartışmak lazım?
@Şehmus BAKIR@Mehmet Gürbüz ile tartışmak lazım. tabi ki 2-3 kuş için hiç elzem değilde üretim adı altında ne kadar elzem? tavukçuların verdiklerini bildiğime nazaran söylüyorum.
yani her şey olduğu gibi çoğu şeyin yararı varda ne kadar elzem onu tartışmak lazım?
@Şehmus BAKIR@Mehmet Gürbüz ile tartışmak lazım. tabi ki 2-3 kuş için hiç elzem değilde üretim adı altında ne kadar elzem? tavukçuların verdiklerini bildiğime nazaran söylüyorum.
Araştırmadan asla çocuklarıma bir şey vermem, kuşların acı reseptörleri yoktur sadece biberdeki vitamini alırlar, ki zaten diğer malzemelerle karışınca eser miktarda oluyor oranı, verip vermemek kişinin tercihi elbette...
Belki de gözle göremediğimiz faydaları vardır organlarına. Benim merak ettiğim şey bahsi geçen kırmızı biberin acı olması gerekiyor mu yoksa tatlı toz biber de iş görür mü
Belki de gözle göremediğimiz faydaları vardır organlarına. Benim merak ettiğim şey bahsi geçen kırmızı biberin acı olması gerekiyor mu yoksa tatlı toz biber de iş görür mü
Belki de...
Tat tomurcukları bizimkilerden farklı olduğu için ben ikisinin de aynı etkiyi yaratacağını düşünüyorum, tabi acı biberlerde tatlı biberlerde olmayan bazı vitaminler yoksa