• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Mamalığı ve yemliği boşaltma

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Selamlar arkadaşlar, dişi kuşum mamalığın ve yemliğin içindekileri alıp alıp atıyor. Bişi yiyor mu yemiyor mu belli değil 🤔 Küçük olduğu için ilk başta anlamadım sonradan dank etti yuva oluşturma içgüdüsüyle falan mı yapıyor? Asıl sormak istediğim de bu böyle devam mı edecek normal karşılamaya başlayayım mı 😁

Bahar Y.

Müdavim
Selamlar arkadaşlar, dişi kuşum mamalığın ve yemliğin içindekileri alıp alıp atıyor. Bişi yiyor mu yemiyor mu belli değil 🤔 Küçük olduğu için ilk başta anlamadım sonradan dank etti yuva oluşturma içgüdüsüyle falan mı yapıyor? Asıl sormak istediğim de bu böyle devam mı edecek normal karşılamaya başlayayım mı 😁
Yavru olduğundan yapıyor hocam, yada tohum seçmeye başlamış cadı, ızgaralı yemlik deneyebilirsiniz😊

Meri

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yavru olduğundan yapıyor hocam, yada tohum seçmeye başlamış cadı, ızgaralı yemlik deneyebilirsiniz😊
Vay vaaay cadıya bak ben de yazık kıyamam falan diyordum 😅 Teşekkür ederim Bahar, ızgaralıyı takayım bakalım. Ben onun da bi yolunu bulurum der gibi bakıyor şuan 😁

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Limon da çok yapıyor bunu ama benim sıpa yuvalık istiyor o yüzden yapıyor. Hiç üşenmiyor ayağı ve gagasıyla akıllı yemliği boşaltıyor. Olan yemlere oluyor. 🤣

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ben kısa bir video görmek istiyorum 🥰

Üst Alt