• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Mamaist'te SKT neden geçmiş olarak girili?

schrawska

Yeni Üye
Bazı ürünlerin SKT'Sİ 25 olarak girilmiş, bunlar SKT mi yoksa güncelleme yapılmamış mı ya da üretim tarihi falan mı? Yeterince dikkat edildiğine inanıyorum ama yine de bir sormak istedim, ürünlerin kıvamından ya da kokusundan bozulup bozulmayacağını anlayabileceğimi sanmıyorum😕 Tarihlerini bilmem önemli bu yüzden

Ekli dosyalar

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Bazı ürünlerin SKT'Sİ 25 olarak girilmiş, bunlar SKT mi yoksa güncelleme yapılmamış mı ya da üretim tarihi falan mı? Yeterince dikkat edildiğine inanıyorum ama yine de bir sormak istedim, ürünlerin kıvamından ya da kokusundan bozulup bozulmayacağını anlayabileceğimi sanmıyorum😕 Tarihlerini bilmem önemli bu yüzden
Ürünlerin üzerinde yazıyor sizin elinizde olanlarda da vardır mamaist kadar hayvanların sağlığını önemseyen başka bir sayfa görmedim o yüzden gözünüz kapalı güvenebilirsiniz açıldıktan sonra 6 ayda bir değiştirmeyi öneriyorlar serin güneş ışığı almayan oda sıcaklığında korunması tavsiye ediliyor zaten 6 ay kullanırsanız ürünler bitiyor güzel muhafaza ederseniz daha fazla bile bozulmadan saklarsınız ama bana sorarsanız yenilemek en iyisi 6 ay sonunda sonuçta hava ile temas ediyor fazlaca bu süre içerisinde

schrawska

Yeni Üye
6 ayda bir değiştiririm tabi sorun değil, üzerlerinde yazan SKT olduğunu sandım o yüzden sormak istedim. Teşekkür ederim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Site yenilenince bunlar gözden kaçtı ama iyiki varsınız bize hatırlatıyorsunuz ☺Mamaistte ürünler her zaman taze ve yeni olur bundan hiç şüpheniz olmasın ayrıca mamaisttin diğer bir özelliği ürününün arkasında durur hiç kimseyi mağdur etmez 🙏
Sitede SKT kontrolü yapılıp düzenlenecektir

ardoztrrk

Müdavim
Kıdemli Üye
O kadar gözümüz kapalı ve güvenerek alışveriş yapıyoruz ki siz söyleyene kadar siteden SKT’leri kontrol etmek aklımıza bile gelmedi çünkü elimize her zaman taptaze yepyeni ürünler ulaşıyor, en ufak problemde Şehmus Bakır ve ekibi ürününün arkasında durup kimseyi mağdur etmiyor.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba ben çok merak ettim tam fotoğraf paylaşırsanız sevinirim, Şehmus BAKIR hocamızda düzeltecektir, gelen ürünlerde son kullanma tarihi genelde 1-2 yıl oluyor 😊

schrawska

Yeni Üye
Site yenilenince bunlar gözden kaçtı ama iyiki varsınız bize hatırlatıyorsunuz ☺Mamaistte ürünler her zaman taze ve yeni olur bundan hiç şüpheniz olmasın ayrıca mamaisttin diğer bir özelliği ürününün arkasında durur hiç kimseyi mağdur etmez 🙏
Sitede SKT kontrolü yapılıp düzenlenecektir
Ufaklıklarımıza verdiğiniz değer ve gösterdiğiniz özen için teşekkürler hocam 🥰

schrawska

Yeni Üye
O kadar gözümüz kapalı ve güvenerek alışveriş yapıyoruz ki siz söyleyene kadar siteden SKT’leri kontrol etmek aklımıza bile gelmedi çünkü elimize her zaman taptaze yepyeni ürünler ulaşıyor, en ufak problemde Şehmus Bakır ve ekibi ürününün arkasında durup kimseyi mağdur etmiyor.
İlk defa alışveriş yaptığım bir site olduğu için inciğine cıncığına kadar bakmış bulundum...Sitede yapılacak kontrol bundan sonra da ilk alışveriş yapacak kişiler için daha kutuları bile okumadan rahatlık verecektir SKT konusunda, iyi de oldu bir yandan

schrawska

Yeni Üye
Merhaba ben çok merak ettim tam fotoğraf paylaşırsanız sevinirim, Şehmus BAKIR hocamızda düzeltecektir, gelen ürünlerde son kullanma tarihi genelde 1-2 yıl oluyor 😊
Evet, evet hazır denk gelmişken burada da sormak istedim düzeltilmesi açısından, hocam da kontrolünün yapılacağını söyledi🥰

Ekli dosyalar

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Evet, evet hazır denk gelmişken burada da sormak istedim düzeltilmesi açısından, hocam da kontrolünün yapılacağını söyledi🥰
site altyapısı yenilenirken metin dosyaları oldugu gibi edit yapılmadan geçiş yapıldı zaten gönderilen her ürün güncel skt tarihine göre gönderilir yani size gelen her ürün o günün en taze ürünü olup sktsi yollandığı tarihe göredir

schrawska

Yeni Üye
site altyapısı yenilenirken metin dosyaları oldugu gibi edit yapılmadan geçiş yapıldı zaten gönderilen her ürün güncel skt tarihine göre gönderilir yani size gelen her ürün o günün en taze ürünü olup sktsi yollandığı tarihe göredir
Tabi böyle sorunlar mümkün, SKT geçmiş olsa bile önemi olacağını sanmam zira WP iletişim numarası da var böyle bir durumda değişim sağlanabilir mağdur olacağımı sanmadığım bir site açıkçası

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Tabi böyle sorunlar mümkün, SKT geçmiş olsa bile önemi olacağını sanmam zira WP iletişim numarası da var böyle bir durumda değişim sağlanabilir mağdur olacağımı sanmadığım bir site açıkçası
teşekkür ederiz güveniniz için

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tebrik ederim sizi dikkatinizden kaçmamış👏👏👏ben direk watsapdan istediğim için, Şehmus kardeşimde özellikle ablacım yeni ürünleri bekliyorum topluca yolluyorum herkese dediği için gözüm arkada kalmıyor🥰🤲