• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Mamaist uygulaması kod gelmiyor

İlker Göktürk

Paylaşımcı
Merhaba arkadaşlar ürün almak istiyorum mamaisten ama kod gelmiyor telefonuma szice neden böyle oluyor

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba arkadaşlar ürün almak istiyorum mamaisten ama kod gelmiyor telefonuma szice neden böyle oluyor
Ödeme aşamasında gelen koddan bahsediyorsanız bu mamaistle değil bankanızla alakalı bir durumdur. Bankanızla iletişime geçmeniz uygun olur diye düşünüyorum. Ama yinede mesajınıza hızlı dönüş için mamaist watsap hattına yazın isterseniz.

İlker Göktürk

Paylaşımcı
Ödeme aşamasında gelen koddan bahsediyorsanız bu mamaistle değil bankanızla alakalı bir durumdur. Bankanızla iletişime geçmeniz uygun olur diye düşünüyorum. Ama yinede mesajınıza hızlı dönüş için mamaist watsap hattına yazın isterseniz.
Efendim kod geliyor şuan ama bu seferde kartın süresi dolmuş diyo daha baya bı var süresine daha demin Trendyolda alışveriş yaptım bı sorun çıkmadı mamaist neden böyle yaptı anlamadım

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Efendim kod geliyor şuan ama bu seferde kartın süresi dolmuş diyo daha baya bı var süresine daha demin Trendyolda alışveriş yaptım bı sorun çıkmadı mamaist neden böyle yaptı anlamadım
Hocam bizzat kendim denedim şimdi sizin konuyu görünce hiçbir problem yok muhtemelen banka ile İlgilidir. İsterseniz Mamaist whatsap hattından ulaşın başka bir yol bulunur merak etmeyin 😊👍