• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Mamaist sizin için çalışıyor 😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Teşekkür ederim abicim 😊
Ama mantığı bir tık mantıksız geldi bana gardropsun, ürün ekleyince neden kargo parası artar ki sonuçta hepsi birlikte gelmiyor mu🤔
Bilmiyorum kardeşim ama sabit alıyorlar diye biliyorum onu araştırcam senin için

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Abi Dolap'ı da tavsiye ederim orda kargo boyutunu seçme şansında oluyor. Ama satış yaparken komisyon kesiyor malesef. Vitamin probiyotik ilaç satanlar var sıkıntı olacağını sanmam

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Zaten kargolar yüzünden İstanbul içi yol güzergahında elden teslime başladım mamaist sizinle 😂 Ver müziği @Yabi
Abi Dolap'ı da tavsiye ederim orda kargo boyutunu seçme şansında oluyor. Ama satış yaparken komisyon kesiyor malesef. Vitamin probiyotik ilaç satanlar var sıkıntı olacağını sanmam
Ekliycem kardeşim bir kere mama ekledim 4 gün hesabımı kapattılar yine deniycem

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ben bilmem valla gelceksin bi şekilde, ne yapıp ne edip geliyosun 🤣
Tamam bak şöyle yapalım bahar heralde geldiği zaman tek gece kalmaya gelemez o kadar para bir gece İstanbul'da kalmak için verilmez en az bir hafta lazım 🤣 7 geceden hesaplarsak 3 gece sende 3 gece bende kalan bir geceyi de toplanıp bir evde pijama partisiyle geçiririz 🤣 bu arada Bahar'a da hiç sormuyoruz istiyor musun falan diye direk emir verdik kıza ama 🤫🤫🤫😂😂

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tamam bak şöyle yapalım bahar heralde geldiği zaman tek gece kalmaya gelemez o kadar para bir gece İstanbul'da kalmak için verilmez en az bir hafta lazım 🤣 7 geceden hesaplarsak 3 gece sende 3 gece bende kalan bir geceyi de toplanıp bir evde pijama partisiyle geçiririz 🤣 bu arada Bahar'a da hiç sormuyoruz istiyor musun falan diye direk emir verdik kıza ama 🤫🤫🤫😂😂
Çünkü tercih hakkı yok 🤷🏻‍♀️ Tabiki de sormicaz 🤣 bu arada plan güzelmiş

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çünkü tercih hakkı yok 🤷🏻‍♀️ Tabiki de sormicaz 🤣 bu arada plan güzelmiş
Çünkü ben terazi burcuyum, herkese eşit pay hakkı verdim 😎 (eşimi de evden atıyorum bu dönemde tabii ama ona olan haksızlığı sayma çünkü terazi olmak demek dengeyi dengesizlikle sağlamak demek 😜😜)