• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tanıtım Mamaist kimdir?

mamaist

Aktif Üye
Sponsor
logo.png
Mamaist 19 mart 2022 yılında kurulmuş öncelikle e ticaret olarak hizmetinize sunulmuştur.Mamaist kendi ürünlerini üretip güvenilir bir marka olmak için markayı tescil etmistir.Kurucusu Şehmus Bakırdır.Evcil dostlarımızın beslenme ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı ve hayat kaliteleri arttırmayı hedefleyerek sunduğumuz ürünler ile yaşamlarının önemli bir parçası olmaktan mutluyuz.Taze üretim ve doğru ambalaj seçimleri ile besin değerlerini ve ürün kalitesini koruyarak dostunuza ulaştırdık.Dostunuz afiyetle yerken ,onu izlemenin keyfini çıkarın .Bizi destekleyip tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bende memnunum. Normalde aldığım probiyotikler bir aydan sonra topaklanmaya başlıyordu ama bir ay geçmesine rağmen hala aynı, cam kavanozdan sanırım, mutfaktada dursa sorun olmadı. 😊

Bahar Y.

Müdavim
Ürün tazeliği olsun, kalitesi olsun, gönderim şartları olsun herşey dört dörtlük, benim en beğendiğim nokta cam şişede vitamin ve pompa damlalıklı oluşu oldu🥰 bütün alışverişlerimden memnun kaldım

cyrozexonduty

Yeni Üye
yakında alışveriş yapacağım bir yer. gerçekten ürünlerini merak ediyorummm. :love: