S Sude W. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 16 Ara 2021 Mesajlar 2,622 Tepkime puanı 3,497 Puanları 113 11 Kas 2022 #121 Teşekkür ederim hepinize vize haftamdayım 7 gün her gün sınavım var. Pazartesi sahalara dönüş yapacağım.
Teşekkür ederim hepinize vize haftamdayım 7 gün her gün sınavım var. Pazartesi sahalara dönüş yapacağım.
M Mert G. Paylaşımcı Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 395 Tepkime puanı 414 Puanları 63 11 Kas 2022 #122 Sude W.' Alıntı: Teşekkür ederim hepinize vize haftamdayım 7 gün her gün sınavım var. Pazartesi sahalara dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla ... İnsallah sinavlarin istedigin gibi gider abla
Sude W.' Alıntı: Teşekkür ederim hepinize vize haftamdayım 7 gün her gün sınavım var. Pazartesi sahalara dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla ... İnsallah sinavlarin istedigin gibi gider abla
Yusuf Kürşat Akkuş Eski Forumcu Kurucu Üye Katılım 29 Ara 2018 Mesajlar 1,979 Tepkime puanı 2,240 Puanları 113 Yaş 40 11 Kas 2022 #123 Sude W.' Alıntı: Teşekkür ederim hepinize vize haftamdayım 7 gün her gün sınavım var. Pazartesi sahalara dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı inşaallah bölüm neydi
Sude W.' Alıntı: Teşekkür ederim hepinize vize haftamdayım 7 gün her gün sınavım var. Pazartesi sahalara dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı inşaallah bölüm neydi
Feyza T. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 8 Şub 2022 Mesajlar 6,615 Tepkime puanı 9,158 Puanları 113 Yaş 33 11 Kas 2022 #124 Sude W.' Alıntı: Teşekkür ederim hepinize vize haftamdayım 7 gün her gün sınavım var. Pazartesi sahalara dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla ... Bekliyoruz canım kardeşim Allah sınavlarında kolaylık versin
Sude W.' Alıntı: Teşekkür ederim hepinize vize haftamdayım 7 gün her gün sınavım var. Pazartesi sahalara dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla ... Bekliyoruz canım kardeşim Allah sınavlarında kolaylık versin
S Sude W. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 16 Ara 2021 Mesajlar 2,622 Tepkime puanı 3,497 Puanları 113 11 Kas 2022 #125 Mert G.' Alıntı: İnsallah sinavlarin istedigin gibi gider abla Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım Feyza T.' Alıntı: Bekliyoruz canım kardeşim Allah sınavlarında kolaylık versin Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım ablam Yusuf Kürşat Akkuş' Alıntı: Hayırlısı inşaallah bölüm neydi Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim ybs ve bilgisayar mühendisliği
Mert G.' Alıntı: İnsallah sinavlarin istedigin gibi gider abla Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım Feyza T.' Alıntı: Bekliyoruz canım kardeşim Allah sınavlarında kolaylık versin Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım ablam Yusuf Kürşat Akkuş' Alıntı: Hayırlısı inşaallah bölüm neydi Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim ybs ve bilgisayar mühendisliği
M Mert G. Paylaşımcı Katılım 5 Kas 2022 Mesajlar 395 Tepkime puanı 414 Puanları 63 11 Kas 2022 #126 Sude W.' Alıntı: Teşekkür ederim canım Teşekkür ederim canım ablam teşekkür ederim ybs ve bilgisayar mühendisliği Genişletmek için tıkla ... Rica ederim abla
Sude W.' Alıntı: Teşekkür ederim canım Teşekkür ederim canım ablam teşekkür ederim ybs ve bilgisayar mühendisliği Genişletmek için tıkla ... Rica ederim abla
kuçi Aktif Üye Katılım 18 Eyl 2022 Mesajlar 163 Tepkime puanı 233 Puanları 43 11 Kas 2022 #127 sipariş verdigimde ayni gun kargoya veren tek kisi Sehmus hocam Kusuma sadexe sevdigi tohumlardan yem hazirladi sagolsun ve paketleme harikaydi cok memnum kaldim tesekkur ediyorum burdanda
sipariş verdigimde ayni gun kargoya veren tek kisi Sehmus hocam Kusuma sadexe sevdigi tohumlardan yem hazirladi sagolsun ve paketleme harikaydi cok memnum kaldim tesekkur ediyorum burdanda
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,762 Tepkime puanı 26,746 Puanları 113 Yaş 41 11 Kas 2022 #128 kuçi' Alıntı: sipariş verdigimde ayni gun kargoya veren tek kisi Sehmus hocam Kusuma sadexe sevdigi tohumlardan yem hazirladi sagolsun ve paketleme harikaydi cok memnum kaldim tesekkur ediyorum burdanda Genişletmek için tıkla ... Rica ederim afiyet olsun kuçiye ve çok şanslı çünkü onu çok seven bir annesi var gerçekten o kadar yolu sağlığı için gelerek en büyük fedakarlığı siz yaptınız bende sizi tebrik ediyorum
kuçi' Alıntı: sipariş verdigimde ayni gun kargoya veren tek kisi Sehmus hocam Kusuma sadexe sevdigi tohumlardan yem hazirladi sagolsun ve paketleme harikaydi cok memnum kaldim tesekkur ediyorum burdanda Genişletmek için tıkla ... Rica ederim afiyet olsun kuçiye ve çok şanslı çünkü onu çok seven bir annesi var gerçekten o kadar yolu sağlığı için gelerek en büyük fedakarlığı siz yaptınız bende sizi tebrik ediyorum
L Levent T. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 25 Kas 2021 Mesajlar 3,795 Tepkime puanı 6,738 Puanları 113 11 Kas 2022 #129 kuçi' Alıntı: sipariş verdigimde ayni gun kargoya veren tek kisi Sehmus hocam Kusuma sadexe sevdigi tohumlardan yem hazirladi sagolsun ve paketleme harikaydi cok memnum kaldim tesekkur ediyorum burdanda Genişletmek için tıkla ... Trakyalı abinden selamlar… Kuçi ye afiyet bal şeker olsun
kuçi' Alıntı: sipariş verdigimde ayni gun kargoya veren tek kisi Sehmus hocam Kusuma sadexe sevdigi tohumlardan yem hazirladi sagolsun ve paketleme harikaydi cok memnum kaldim tesekkur ediyorum burdanda Genişletmek için tıkla ... Trakyalı abinden selamlar… Kuçi ye afiyet bal şeker olsun
kuçi Aktif Üye Katılım 18 Eyl 2022 Mesajlar 163 Tepkime puanı 233 Puanları 43 11 Kas 2022 #130 Levent T.' Alıntı: Trakyalı abinden selamlar… Kuçi ye afiyet bal şeker olsun Genişletmek için tıkla ... kucide trakyali
Levent T.' Alıntı: Trakyalı abinden selamlar… Kuçi ye afiyet bal şeker olsun Genişletmek için tıkla ... kucide trakyali
Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 3,960 Tepkime puanı 4,876 Puanları 113 Yaş 34 11 Kas 2022 #131 Sude W.' Alıntı: Teşekkür ederim canım Teşekkür ederim canım ablam teşekkür ederim ybs ve bilgisayar mühendisliği Genişletmek için tıkla ... Sınavlarında başarılar dilerim. Bilgisayar mühendisliği okuduğunu bilmiyordum. Javalamaya devam he.
Sude W.' Alıntı: Teşekkür ederim canım Teşekkür ederim canım ablam teşekkür ederim ybs ve bilgisayar mühendisliği Genişletmek için tıkla ... Sınavlarında başarılar dilerim. Bilgisayar mühendisliği okuduğunu bilmiyordum. Javalamaya devam he.
Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 3,960 Tepkime puanı 4,876 Puanları 113 Yaş 34 11 Kas 2022 #132 kuçi' Alıntı: kucide trakyali Genişletmek için tıkla ... Ben de Trakyalıyım @Levent T. Abim çok iyi bilir.
kuçi' Alıntı: kucide trakyali Genişletmek için tıkla ... Ben de Trakyalıyım @Levent T. Abim çok iyi bilir.
Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 3,960 Tepkime puanı 4,876 Puanları 113 Yaş 34 11 Kas 2022 #133 Levent T.' Alıntı: Sen her şeyin tersini yapıyorsun zaten Genişletmek için tıkla ... Dün çok yorgundum bu kısmı nasıl da atlamışım. Sarayım mı sana Levent abi? @Bahar Y. ve sana çünkü öyle daha keyifli oluyor.
Levent T.' Alıntı: Sen her şeyin tersini yapıyorsun zaten Genişletmek için tıkla ... Dün çok yorgundum bu kısmı nasıl da atlamışım. Sarayım mı sana Levent abi? @Bahar Y. ve sana çünkü öyle daha keyifli oluyor.
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 11 Kas 2022 #134 Rodiena' Alıntı: Dün çok yorgundum bu kısmı nasıl da atlamışım. Sarayım mı sana Levent abi? @Bahar Y. ve sana çünkü öyle daha keyifli oluyor. Genişletmek için tıkla ... Yahu bizimle alıp veremediğin nedir Necmi hocam
Rodiena' Alıntı: Dün çok yorgundum bu kısmı nasıl da atlamışım. Sarayım mı sana Levent abi? @Bahar Y. ve sana çünkü öyle daha keyifli oluyor. Genişletmek için tıkla ... Yahu bizimle alıp veremediğin nedir Necmi hocam
Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 3,960 Tepkime puanı 4,876 Puanları 113 Yaş 34 11 Kas 2022 #135 Bahar Y.' Alıntı: Yahu bizimle alıp veremediğin nedir Necmi hocam Genişletmek için tıkla ... Stresimi alıyor sizinle gülmek, eğlenmek. Sataşınca sen ve Levent Abi gelince bayılıyorum.
Bahar Y.' Alıntı: Yahu bizimle alıp veremediğin nedir Necmi hocam Genişletmek için tıkla ... Stresimi alıyor sizinle gülmek, eğlenmek. Sataşınca sen ve Levent Abi gelince bayılıyorum.
Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 3,960 Tepkime puanı 4,876 Puanları 113 Yaş 34 11 Kas 2022 #136 Süleyman EKİNCİ' Alıntı: Hani bana hani bana Genişletmek için tıkla ... Bu muhabbeti bir yerden hatırlıyorum. Hep bu saatlerde hortluyor. Yine seni almamış mıyım Süleyman?
Süleyman EKİNCİ' Alıntı: Hani bana hani bana Genişletmek için tıkla ... Bu muhabbeti bir yerden hatırlıyorum. Hep bu saatlerde hortluyor. Yine seni almamış mıyım Süleyman?
Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 3,960 Tepkime puanı 4,876 Puanları 113 Yaş 34 11 Kas 2022 #137 Süleyman EKİNCİ' Alıntı: Necmi hocam trakya şivesini çok severim birazcık konuşabilme yeteneğine sahibim yüz yüze görüşünce imtihan edersin artık Genişletmek için tıkla ... Asıl memleket neresi? Benim İstanbul Silivri. Napiysen? Kızanlar nasıl? Kehkehkeh
Süleyman EKİNCİ' Alıntı: Necmi hocam trakya şivesini çok severim birazcık konuşabilme yeteneğine sahibim yüz yüze görüşünce imtihan edersin artık Genişletmek için tıkla ... Asıl memleket neresi? Benim İstanbul Silivri. Napiysen? Kızanlar nasıl? Kehkehkeh
Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 3,960 Tepkime puanı 4,876 Puanları 113 Yaş 34 11 Kas 2022 #138 Süleyman EKİNCİ' Alıntı: Giresun, tirebolu napalım bea kızanlar soğuk ava şartlarına göğüs geriyorlar bea Genişletmek için tıkla ... Giresun ve Trakya. Balıklama atladım Trakyadan biryer söyleyeceksin diye. Çok uzak çıktı beyaa. Malkara Keşan Tekirdağ falan beklerdim.
Süleyman EKİNCİ' Alıntı: Giresun, tirebolu napalım bea kızanlar soğuk ava şartlarına göğüs geriyorlar bea Genişletmek için tıkla ... Giresun ve Trakya. Balıklama atladım Trakyadan biryer söyleyeceksin diye. Çok uzak çıktı beyaa. Malkara Keşan Tekirdağ falan beklerdim.
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 11 Kas 2022 #139 Napiysen Gaziantep dili değil mi ya Rodiena' Alıntı: Asıl memleket neresi? Benim İstanbul Silivri. Napiysen? Kızanlar nasıl? Kehkehkeh Genişletmek için tıkla ...
Napiysen Gaziantep dili değil mi ya Rodiena' Alıntı: Asıl memleket neresi? Benim İstanbul Silivri. Napiysen? Kızanlar nasıl? Kehkehkeh Genişletmek için tıkla ...
Rodiena Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 21 Eyl 2021 Mesajlar 3,960 Tepkime puanı 4,876 Puanları 113 Yaş 34 11 Kas 2022 #140 Bahar Y.' Alıntı: Napiysen Gaziantep dili değil mi ya Genişletmek için tıkla ... Trakya özellikle Keşanda da öyle derler. Ama Antep'e gittim orada da öyle haklısın.
Bahar Y.' Alıntı: Napiysen Gaziantep dili değil mi ya Genişletmek için tıkla ... Trakya özellikle Keşanda da öyle derler. Ama Antep'e gittim orada da öyle haklısın.