• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Mamaist.com dan bugün yemimiz, Formmix, Entrobac ve canlı un kurdumuz da geldi
Çok teşekkür ederim kargo paketleme mükemmel 🥰
Emeğinize yüreğinize sağlık
Şehmus BAKIR kardeşime ayrıca teşekkür ederim iyi ki var iyi ki sizlerleyim🥰🤲🥹

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Desteğin için ben teşekkür ederim ablacım 😊iyiki seni tanımış iyiki bizimlesin🥰afiyet olsun canlarına şifa versin inşallah 🤲

Tuba K.🥈

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Forum Rehberi
Afiyet şifa olsun inşallah 🤲

koraykbl

Aktif Üye
Protein için kullanılır
Bende evde üretiyorum ve eskiden beslediğim karıncalar için karıncalarıma veriyordum ve cidden çok fazla tüketip çok güçlü gelişimleri oluyordu. Diğer bir kolonime ise arada bir veriyordum ve ona göre gelişimi yavaştı. Hatta tavuk çiftliğinde 2000 tavuğu olan bir abimize satmıştım. Bayada beğendiler tavukları.😅 benimkilerede alıştırmaya çalışıyorum ama yüzüne bakmayı geç yokmuş gibi davranıyorlar. Nasıl yediricem bilmiyorum. Ayrıca yavru boylarından yeme yeni düşmüş kuşlara elle besleme olacak şekilde versem sorun yaratırmı. Öldürüp vericem tabii.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bende evde üretiyorum ve eskiden beslediğim karıncalar için karıncalarıma veriyordum ve cidden çok fazla tüketip çok güçlü gelişimleri oluyordu. Diğer bir kolonime ise arada bir veriyordum ve ona göre gelişimi yavaştı. Hatta tavuk çiftliğinde 2000 tavuğu olan bir abimize satmıştım. Bayada beğendiler tavukları.😅 benimkilerede alıştırmaya çalışıyorum ama yüzüne bakmayı geç yokmuş gibi davranıyorlar. Nasıl yediricem bilmiyorum. Ayrıca yavru boylarından yeme yeni düşmüş kuşlara elle besleme olacak şekilde versem sorun yaratırmı. Öldürüp vericem tabii.
Karıncalar için Buffalo kurdu da satışa sunulacak kendi üretimimiz 😊 protein bakımından daha zengin ve daha minik olmasına rağmen 👍
Önerim un kurtlarını hazırladığınız mamaya kafalarini ezip ekleyerek verebilirsiniz

koraykbl

Aktif Üye
Karıncalar için Buffalo kurdu da satışa sunulacak kendi üretimimiz 😊 protein bakımından daha zengin ve daha minik olmasına rağmen 👍
Önerim un kurtlarını hazırladığınız mamaya kafalarini ezip ekleyerek verebilirsiniz
Karınca hobisini bıraktım maalesef.🙂 öldürerek verdiğimde ise 1 güne kalmadan siyahlaşıyor ve çürüyor ama deneyeceğim.

Üst Alt